El projecte “Treball i formació línia Covid" permet la contractació de dues persones per a suport de neteja viària i/o edificis per raó de la Covid

Divendres, 29 de gener de 2021 a les 00:00

El projecte “Treball i formació línia covid” ha permès a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui la contractació de dues persones per a suport de neteja viària i/o edificis, per raó de la covid-19.

El programa “Treball i Formació Línia Covid” és un projecte de prevenció de la propagació de la covid-19 a la comarca de l’Anoia, realitzat per 14 persones que han perdut la feina per causa de la pandèmia i que també tenen més dificultats d’accés al mercat laboral. Es tracta d’un projecte d’experiència laboral i d’accions de formació transversal.

Aquesta actuació va ser posada en marxa pel Consell Comarcal de l’Anoia, i dona feina durant 9 mesos a 14 persones: 5 amb perfil de vetlladors municipals i 9 més amb perfil d’operaris de suport i auxiliars de neteja.

Desenvolupen la seva tasca en una dotzena de municipis anoiencs: el Bruc, Cabrera d’Anoia, Calaf, Capellades, Carme, Castellolí, Òdena, la Pobla de Claramunt, Rubió, Sant Martí de Tous, Santa Margarida de Montbui i la Torre de Claramunt.

Darrera actualització: 29.01.2021 | 09:18