Xerrada: Energies renovables i comunitats energètiques, i presentació del projecte "Som Impuls Rural" dins la Setmana del Medi Ambient

Divendres, 5 de maig de 2023

Aquest passat dimecres en el marc de la Setmana del Medi Ambient i la Mobilitat es va dur a terme a la Sala Petita Mont-Àgora una xerrada sobre energies renovables i comunitats energètiques i sobre el projecte "Som Impuls Rural". L'acte va introduir-lo el regidor de Medi Ambient montbuienc Marcel Mateu.

Va fer la primera presentació David Gilberte, tècnic responsable de l'OCITE a l'Anoia (Oficina Comarcal d'Impuls a la Transició Energètica), qui va parlar sobre la importància de les energies renovables i les comunitats energètiques, va parlar sobre els serveis que s'ofereixen des de l'OCITE, va explicar el catàleg de subvencions i va parlar sobre com funcionen les comunitats energètiques en les seves diferents modalitats.

Tot seguit es van explicar els casos de la cooperativa Coopsetània i també es va explicar l'exemple de "Som Impuls Rural", i va finalitzar l'activitat amb les explicacions de l'enginyer municipal montbuienc David Martí, que va explicar importants accions en matèria d'estalvi energètic al municipi. Va finalitzar l'acte amb un torn de precs i preguntes per part dels/les assistents.

Darrera actualització: 5.05.2023 | 09:21