Tot a punt per a la 27a Setmana de la Gent Gran

Dimecres, 19 de setembre de 2018

 

Del 27 de setembre al 8 d’octubre tindrà lloc la 27ª edició de la Setmana de la Gent Gran de Montbui. Enguany, com és habitual, els avis i àvies montbuiencs podran gaudir amb un ampli ventall d’activitats que inclouen excursions, balls, xerrades, activitats a l’aire lliure, esport, cinema, etc. Com és habitual, el colofó de la Setmana de la Gent Gran será el 27è Dinar de la Gent Gran, el qual es celebrarà el proper diumenge 7 d’octubre a Mont-aQua.

Les activitats començaran el dijous dia 27 amb una sessió de cine-fòrum a la sala petita de Mont-Àgora, on es podrá veure la pel·lícula “Vuelta a casa de mi madre”.  La proposta, que tindrà el suport de l’Obra Social “La Caixa”, començarà a les cinc de la tarda. Hi haurà pica-pica per als assistents.

L’endemà divendres 28 de setembre s’organitzarà a la sala de petit format Mont-Àgora una xerrada sobre salut, amb el títol “Protectors”. L’acte anirà a càrrec de professionals del CAP montbuienc, i inclourà un piscolabis.

El diumenge dia 30 de setembre a partir de les sis de la tarda es durà a terme el Ball de la Gent Gran al Centre Cívic i Cultural La Vinícola, amb la música de Bartomeu i Sheila Grados.

L’endemà dilluns 1 d’octubre tindrà lloc una sortida fins a La Tossa de Montbui en autobus. Allà els avis i àvies montbuiencs duran a terme un taller de relaxació (estiraments) i tot seguit recuperaran forces amb una xocolatada. L’activitat començarà a les 9 del matí (sortida en autobus des de la parada d’autobus de davant el Bou) i finalitzarà pels volts de dos quarts de 12.

La següent activitat prevista es farà el dimarts 2 d’octubre i serà la tradicional excursió de la Setmana de la Gent Gran, la qual, en aquesta ocasió, portarà els montbuiencs fins a Tarragona. A la capital del Tarragonès, faran una passejada en tren turístic i tot seguit aniran fins a Alcover, on dinaran i faran festa i ball al restaurant Álamo. La sortida per a aquesta excursió tindrà lloc a un quart de vuit del matí.

El dimecres 3 d’octubre es duran a terme dues activitats destacades.

D’entrada, la més important a nivel protocolari será la inauguració dels elements lúdics del Centre de Dia Montbui, ubicat al Nucli Antic del municipi, i que gestiona la Fundació Sòciosanitària Sant Josep. Aquesta activitat es farà a dos quarts d’onze del matí, i hi haurà xocolatada per als assistents.

També aquest mateix dia, però a dos quarts de cinc de la tarda es celebrarà una competició de petanca a les pistes municipals de La Vinícola.

El dijous 4 d’octubre s’organitzarà a la Sala Gran de Mont-Àgora un espectacle de Play-back per a la gent gran, amb el grup “Il·lusió”. L’activitat començarà a les sis de la tarda.

I el divendres 5 d’octubre s’organitzarà una visita als locals parroquials de Montbui, en commemoració dels 50 anys de la Parròquia de Sant Maure. Conduirà aquesta activitat el mossèn montbuienc Josep Maria Pujol. Aquest mateix dia, però a la tarda, es farà al CCC La Vinícola una sessió especial de Ball per a la Gent Gran, amb música de Joan Altarriba

El dissabte 6 d’octubre tindrà lloc una “Tirada popular de bitlles”, que començarà a les onze del matí i que es durà a terme als Jardins de l’Ajuntament.

I el diumenge 7 d’octubre s’organitzarà una missa en honor de tots els avis i àvies del municipi, la qual començarà a les 11 del matí i s’oficiarà a la parroquia de Sant Maure. D’altra banda, a partir de les dues de la tarda començarà al pavelló Mont-aQua el 27è Dinar dels Avis i Àvies de Montbui. Es tracta d’una de les activitats més destacades i que, un any més, permetrà retre homenatge els avis i àvies del municipi. Com és habitual, es realitzarà l’homenatge “Noces d’Or” a aquelles parelles del municipi que compleixen 50 anys de matrimoni o de convivència. Per cloure la jornada, gran ball amb la música de Bartomeu i la veu de la vilanovina Sheila Grados.

Finalitzarà la 27ª Setmana de la Gent Gran el dilluns 8 d’octubre, amb una xerrada de salut que s’organitzarà a la sala petita de Mont-Àgora, on professionals del CAP montbuienc parlaran sobre “La grip”.

El preu dels tiquets per a aquest dinar és de 10 euros per persona. Es podran adquirir aquests tiquets fins el dia 5 d’octubre a la taquilla del bar de la Gent Gran que es fa a La Vinícola, també a l’oficina de CaixaBank de Montbui i al Bar la Vinícola-Rubio.

Darrera actualització: 19.09.2018 | 18:10