Romay, la Fira de l'Esport i una excursió a La Tossa van posar la cirereta al pastís de la Setmana de l'Esport

Dimecres, 5 d'octubre de 2022 a les 00:00

Montbui va celebrar durant la setmana passada la Setmana de l’Esport amb un conjunt d’activitats que posaven èmfasi en la importància de l’esport com a activitat transmissora de valors. A més d’organitzar diferents jornades esportives a les escoles del municipi, també es va poder gaudir de la projecció del documental de superació esportiva “Pol Makuri: Per què no”? D’igual manera, es va organitzar un campionat de vòlei sorra, i diferents sessions d’activitat física per a la gent gran.

Un dels plats forts de la Setmana va ser la conferència motivacional que es va celebrar dijous passat a Mont-Àgora, i que va tenir com a protagonista a l’exjugador de basquetbol Fernando Romay. La ponencia, titulada “El valor de la diferencia”, va permetre conèixer de més aprop a aquest exjugador de bàsquet, plata olímpic a Los Ángeles 1984, guanyador de 7 lligues ACB i 5 Copes del Rei i que amb els seus 2’13 d’alçada va ser un dels pivots més determinants del bàsquet espanyol durant la dècada dels 80 del segle passat. Romay va explicar especialment la importància d’entendre com a virtuts tot allò que el fa diferent respecte a la resta de persones.  També va posar èmfasi en l’orgull de pertinença a un club/equip i de la importància de l’esforç i el treball en equip.

Un altre dels plats forts de la Setmana de l’Esport va ser la celebració de la II Fira de l’Esport, celebrada a la Plaça de l’Ajuntament dissabte passat al matí. La fira va permetre veure una mostra de les entitats de l’esport escolar i federat del nostre municipi. També hi va haver inflables per a la mainada.

La Setmana de l’Esport de Montbui va finalitzar diumenge passat amb la Pujada lúdica a La Tossa. Aquesta activitat lúdica, que va tenir com a punt de sortida i arribada la Plaça de l’Ajuntament, va permetre a un grup de montbuiencs i montbuienques fer una sortida de lleure al cim montbuienc per excel·lència.

La regidoria d’esports de l’Ajuntament montbuienc va organitzar les activitats d’aquesta Setmana de l’Esport.

Darrera actualització: 05.10.2022 | 16:46

Imatges