Reunió informativa amb les comunitats de propietaris que poden beneficiar-se del Programa de Rehabilitació d'Habitatges amb Fons Next Generation

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 00:00

El passat dimecres 14 de desembre al vespre va tenir lloc a la Sala d'Actes de l'Ajuntament montbuienc una sessió informativa adreçada als veïns i veïnes de la zona del barri de La Falconera formada per l'illa de carrers que conformen els vials Sant Bartomeu, Maure Mercader, Sant Jaume, La Tossa i Travessia La Tossa.

Es va tractar de la primera reunió formal amb les comunitats de veïns i administradors de finques, on se'ls va informar que l’Ajuntament montbuienc ha rebut una preassignació de 2’5 milions d’euros d’una subvenció per a la millora energètica dels habitatges d’aquestes comunitats.

Aquesta línia d’ajuts (que només podien demanar ajuntaments) és del programa de barris i finançada amb els fons europeus Next Generation d’Entorns Residencials de Rehabilitació Programada (ERRP) a través del Departament de Drets Socials de la Generalitat i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Per part municipal hi van assistir l'Alcalde Jesús Miguel Juárez, el segon Tinent d'Alcalde i regidor d'Urbanisme, Habitatge, Sostenibilitat i Hisenda, Adrià Castelltort, així com l'arquitecte municipal, Enric Conill.

Durant la trobada, les autoritats municipals van explicar les singularitats d'aquest projecte. Van insistir en remarcar a les persones assistents que el primer pas és un acord formal de la comunitat de veïns mostrant el seu interès per fer aquestes obres de millora i acollir-se a la subvenció i que, en qualsevol cas, és un primer pas en el qual s’oficialitza l’interès d’una comunitat per aquest projecte. No significa cap compromís econòmic, només la voluntat de començar a treballar.

Darrera actualització: 23.12.2022 | 11:41