Punt i final a una "Setmana Jove" amb gran participació

Dijous, 15 de juliol de 2021 a les 00:25

La “Setmana Jove” 2021 va complir amb escreix les expectatives, i va saldar-se amb un notable augment de participació respecte a anteriors certàmens. La “Setmana Jove” va estar integrada per un conjunt d’activitats adreçades al jovent montbuienc i que va organitzar l’Ajuntament a través de la regidoria de Joventut.

Les activitats van un incloure “Escape Room” que es va realitzar a la sala Auditori Mont-Àgora. També es va realitzar a Mont-aQua un Torneig d’Handbol organitzat pel Club d’Handbol Montbui. I, degut a la meteorologia, es va traslladar fins a Mont-Àgora la projecció del film “Padre no hay más que uno”.

140 persones entre joves, monitors i monitores es van desplaçar fins a Waterworld Lloret de Mar, en una activitat que va permetre al jovent montbuienc gaudir d’aquest parc aquàtic.

Les activitats van continuar dijous al CCC La Vinícola amb un Torneig de Tennis Taula organitzat en col·laboració amb el Club Tennis Taula Montbui. I el mateix dijous es va poder veure la comèdia d’acció “Aquaman”.

El divendres va tenir lloc el joc de pistes (GPS Track) #Notelajuguis al Passeig Catalunya. Es tractava d’una activitat interactiva sobre la responsabilitat dels joves i els riscos de les addicions..

El mateix divendres a la nit, a la pista de l’escola García Lorca, es va organitzar una Tik Tok Party, activitat festivo-musical conduïda per Javi Mancebo, i en la qual hi van ser presents reconeguts tik tokers.


 

El dissabte 10 de juliol es va organitzar al vestíbul de Mont-Àgora un Torneig Gamer, amb la col·laboració de TIC Anoia. De forma indidividual, i també per equips, desenes de joves de Montbui i la Conca d’Òdena van poder competir al FIFA, al Fortnite i al League of Legends.

També el dissabte 10, però entre les 21.00 i les 23.00 hores es va realitzar una activitat de bany nocturn a la piscina d’estiu, amb el suport i la col·laboració de Nice Moments.

I el diumenge 11 de juliol a la tarda l’Estadi Municipal de futbol va acollir l’activitat “Humor amarillo”, conjunt de proves esbojarrades (aquàtiques, d’habilitat, d’equilibri) per als més joves.

Val a dir que les activitats van a càrrec de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament montbuienc, el servei Mont-Jove, i la Comissió de Joves de Montbui. Hi col·laboren Mont-Àgora, Mont-aQua, Iguana, Club Tennis Taula Montbui, TIC Anoia, Diverevent, UD San Mauro, Nice Moments i Consell Comarcal de l’Anoia.

Darrera actualització: 15.07.2021 | 09:06

Imatges

Tennis Taula Setmana Jove Montbui