Presentat el Pla d'Acció dins el Pla de Salut Pública de Montbui

Dimecres, 5 d'octubre de 2022 a les 00:00

Dimecres passat va tenir lloc a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui l'acte de presentació del pla d'acció (activitats de participació ciutadana) emmarcat en la implementació del Pla de Salut Pública de Montbui.

La regidora de Salut Pública montbuienca Coral Vázquez, va presentar l'acte i va recordar la importància de fer arribar a tothom la possibilitat de dir-hi la seva per tal de fer propostes de millora dels indicadors de salut pública al nostre municipi.

La trobada va comptar amb la participació de personal tècnic i de representants del teixit associatiu del municipi.

Durant la presentació, que va anar a càrrec de Marta Vilanova, de Amb salut, es van donar a conèixer dues iniciatives que es realitzaran properament perquè la ciutadania montbuienca pugui aportar propostes de millor.

D'una banda, es podrà participar a través d'un qüestionari "online" al qual es podrà accedir des de la pàgina web i les xarxes socials municipals.

D'igual manera, està previst que durant el mes d'octubre s'organitzi una sessió presencial en format "World Cafè", amb diferents espais moderats, on els montbuiencs i montbuienques podran aportar presencialment les seves propostes en l'àmbit de la salut pública.

Darrera actualització: 05.10.2022 | 17:15

Imatges