Montbui va organitzar una nova edició de la "Primavera al carrer"

Dijous, 8 d'abril de 2021 a les 00:35

Entre el dilluns 29 i el dimecres 31 de març es va celebrar una nova edició de la “Primavera al Carrer”, conjunt d’activitats lúdico-educatives per a infants de 3 a 12 anys.

Les propostes van començar dilluns amb un taller de mones de Pasqua, la realització de figures de xocolata i la projecció d’una pel·lícula en pantalla gran. L’endemà dimarts els infants van realitzar un taller de pintar pedres de primavera, a continuació els participants van poder sortir al parc i van acabar la jornada fent uns braçalets de fils de colors. I dimecres van finalitzar les activitats amb una matinal d’hípica per a tots els infants.

Va organitzar aquesta edició de la “Primavera al Carrer” el Centre Obert-Departament d’Infància de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

Punt i final a l’Enreda’t, el primer esplai juvenil de Setmana Santa

Entre dilluns i dimecres de la setmana passada es va dur a terme el casal lúdic de Setmana Santa “Enreda’t Montbui”, organitzat per l’Ajuntament de Montbui i per l’empresa d’educació en el lleure Anima’ns.

Hi van prendre part una desena de joves d’entre 12 i 17, que van poder realitzar activitats com ara hípica, escalada, robòtica, entre d’altres.

Darrera actualització: 08.04.2021 | 15:23