Montbui ja prepara l'arribada de Ses Majestats els Reis de l'Orient

Divendres, 30 de desembre de 2022 a les 00:00

Montbui ja prepara la màgica Nit de Reis del proper 5 de gener.

Des de l'entitat de Reis Nucli Urbà es recorda que la recepció de joguines per a la cavalcada del Nucli Urbà es farà a Mont-Àgora (rampa d’accés posterior) els dies 2, 3 i 4 de gener, entre les 10 i les 12 hores, i de 16.30 a 20 h. El preu del paquet petit és de 4 euros i el del paquet gran 8 euros.

Pel que fal Nucli Antic, la recepció de regals reials es podrà fer el dimecres 4 de gener entre les 7 de la tarda i les 10 de la nit a l'Escola Montbou. Organitza aquesta recepció de regals reials la Comissió de Reis Nucli Antic.

D’altra banda, el dimecres 5 de gener a partir de les 6 de la tarda (enguany s’avança una hora l’arribada a l’horari d’anteriors anys), tindrà lloc la tradicional arribada en globus dels reis de la il·lusió: Melcior, Gaspar i Baltasar al Passeig Catalunya.

Es realitzarà la rebuda institucional per part de les autoritats i tot seguit s’organitzarà la tradicional cavalcada i el posterior lliurament de joguines pels domicilis.

Cal recordar que al Nucli Antic els Reis de l’Orient arribaran a les 19.45 hores a l’església del poble (activitat organitzada per la Comissió de Reis Nucli Antic).

Darrera actualització: 30.12.2022 | 11:22