Montbui gaudeix un Sant Jordi radiant, amb activitats de foment de la lectura

Divendres, 26 d’abril de 2024

La festa de la rosa i el llibre, Sant Jordi, va omplir de paradetes el Boulevard montbuienc, en una jornada protagonitzada pel bon ambient, l’alt ritme de venda de roses, i en menor mesura, de llibres.

Els alumnes dels centres educatius montbuiencs van fer, com és habitual, la tradicional lectura de poemes dins l’activitat “Llegim al carrer”.

Hi van participar alumnes de tots els centres educatius del municipi —llars d’infants Santa Anna i L’Estel; escoles García Lorca, Antoni Gaudí i Montbou, i Institut Montbui—.

També va prendre part en la jornada la narradora Mònica Torra, que va explicar contes als infants més petits. L’activitat es va realitzar en un escenari a la plaça de l’Ajuntament, i va ser organitzada per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament, amb el suport dels diferents centres educatius del municipi.

 

Celebrada una “Hora del Conte” especial a la Biblioteca Mont-Àgora

Dissabte es va dur a terme a la Biblioteca Mont-Àgora una sessió especial de “L’hora del conte” per commemorar Sant Jordi. Desenes d’infants, amb  les seves respectives famílies, van poder veure les divertides històries de “La princesa Ermessenda”, en una activitat que va conduir “Creixent amb art”.

 

Celebrat el lliurament de premis del 15è Concurs de Contes “Castell de La Tossa”

El dijous 25 d’abril a les 7 de la tarda es va celebrar a Mont-Àgora l’acte de lliurament de premis del 15è Concurs “Castell de La Tossa”, certamen organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

Es van lliurar els premis a les diferents establertes en el concurs: infantil 1 (de 6 a 9 anys), infantil 2 (de 10 a 13 anys), juvenil (de 14 a 17 anys) i general (majors de 18 anys).  

En l’edició d’enguany s’han presentat a concurs 36 relats, demostrant un cop més la bona salut d’un certamen que s’ha consolidat entre els lletraferits de casa nostra.

Darrera actualització: 26.04.2024 | 14:56