Montbui continua celebrant les festes nadalenques

Divendres, 30 de desembre de 2022 a les 00:00

A Montbui es continuen celebrant diferents activitats en el marc de les festes nadalenques. Divendres passat, dia 23 de desembre, una setantena de joves van prendre part en un “Escape Room Jove”, organitzat per Montjove com a darrera activitat d’aquest any 2022 d’aquest servei adreçat als joves del municipi. L’activitat es va dur a terme a l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora.

El dijous 24 al vespre va tenir lloc l’activitat de reflexió solidària i humana “El silenci del Nadal”. Una trentena de persones van participar en aquesta tradicional trobada, que va incloure la lectura d’un manifest de reflexió i també un respectuós silenci.

També el dissabte 24 a la nit es va celebrar com marca la tradició la Missa del Gall (a la parròquia de Santa Margarida), i l’endemà, diumenge 25 de desembre, Dia de Nadal, els tradicionals Oficis del dia de Nadal, tant a la parròquia de Sant Maure com a la de Santa Margarida del Nucli Antic.

El dilluns 26 de desembre l’Ateneu Cultural i Recreatiu del Nucli Antic va acollir l’Arribada del Patge, amb desenes d’infants que van poder lliurar els seus desitjos als emissaris reials. Aquesta activitat va anar a càrrec de la Comissió de Reis Nucli Antic.

 

Rocòdrom infantil amb tirolina, amb la Plaça de l’Ajuntament

Des d’aquest passat dimarts i fins el dissabte 31 de desembre els infants de 6 a 12 anys tenen una doble oportunitat per gaudir amb un rocòdrom infantil amb tirolina, els quals es troben instal·lats a la Plaça de l’Ajuntament montbuienc. L’activitat, gratuïta, s’emmarca en la campanya de dinamització d’espais d’aquestes festes nadalenques i porta per títol “Intenta-ho”. El rocòdrom infantil amb tirolina està obert entre les 11 del matí i la un de la tarda i entre les cinc i les set de la tarda (una entrada per persona i dia).

Cal remarcar que està organitzada per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, Diverevent i la Diputació de Barcelona.

 

Nadal-àgora, un passatge de somni nadalenc, amb sorpreses per a tothom

Un altre desembre més, Mont-Àgora s’ha transformat en el gran espai nadalenc, Nadal-àgora. Allà hi podreu trobar activitats pels infants en un ambient creatiu i nadalenc. No hi faltaran inflables, tallers i un passatge de caire nadalenc que farà les delícies de tothom. L’entrada a Nadal-àgora és gratuïta. S’ha pogut visitar el dimarts 28 i el dimecres 29 de desembre de 16 a 20 hores i també està obert al públic el dimarts 3 de gener i el dimecres 4 de gener, també en horari de 16 a 20 hores. Cal que els menuts vagin acompanyats sempre per una persona adulta.

Darrera actualització: 30.12.2022 | 09:57

Imatges