Montbui celebrarà el Carnestoltes, aquest dissabte, per partida doble

Dijous, 2 de març de 2023 a les 11:00

Montbui enguany celebrarà la Festa de Carnestoltes aquest proper dissabte, i ho farà per partida doble com ve sent costum.

Així, a partir de dos quarts de cinc de la tarda tindrà lloc la concentració infantil a Montmercat. L’activitat està especialment adreçada als més menuts. Tots els infants que vinguin disfressats rebran el corresponent obsequi. En aquest carnestoltes infantil es farà també una petita rua entre Montmercat, el carrer de la Mercè, carrer del Pont, Boulevard i arribada novament a Montmercat. L’activitat és organitzada per l’Ajuntament montbuienc i el Centre Obert.

D’altra banda, a partir de les 7 del vespre del mateix dissabte començarà el Carnestoltes d’adults. En el moment de tancar aquesta edició hi havia una dotzena de comparses inscrites.

La concentració de les carrosses es farà al carrer Pau Casals (costat Mercadona), des d’on començarà la rua, que farà el tradicional recorregut de les anteriors edicions per Passeig Espanya, carretera de Valls, carrer Constitució, Passeig Catalunya i arribada a Mont-Àgora, on enguany es farà un gran ball de Carnestoltes amb la “Movie Band”.

Els premis del Carnestoltes d’Adults de Montbui són els següents: un primer premi de 400 euros a la millor carrossa; un segon guardó de 300 euros i un tercer premi de 200 euros, també a la categoria de carrosses. També es reconeixerà amb 100 euros a la comparsa més nombrosa; rebrà un premi de 100 euros la comparsa més treballada; també seran 100 euros per a la comparsa més divertida, i premi de 100 euros igualment per a la comparsa més crítica; d’igual manera es lliuraran 100 euros al premi a la comparsa més original. Premi de 100 euros a la comparsa més bailonga, i 100 euros a la comparsa més sostenible.

Pel que fa a la categoria de premis individuals, enguany es lliurarà un primer premi de 100 euros a la millor disfressa individual; el segon premi estarà valorat en 80 euros i el tercer individual rebrà 60 euros.

Val a dir que la bonificació econòmica per a la comparsa que porta la carrossa del Rei Carnestoltes serà de 300 euros.

Trobareu tota la informació sobre les bases detallades en aquesta mateixa pàgina web www.montbui.cat

 

Darrera actualització: 02.03.2023 | 14:59

Imatges