Montbui celebra aquest dissabte la II Fira de Maig, amb la Sostenibilitat, la Proximitat i el Comerç Local com a eix vertebradors

Divendres, 5 de maig de 2023 a les 09:00

Santa Margarida de Montbui organitzarà aquest dissabte a partir de les 10 del matí, al Parc Central, la segona edició de la Fira de Maig, que tornarà a fer de la sostenibilitat, la proximitat i el comerç local els seus elements característics. La Fira, a més, serà la cloenda de la Setmana del Comerç que s’està duent a terme, i també s’emmarca en la celebració de la Setmana del Medi Ambient i Mobilitat.

La Fira es desenvoluparà en un espai ben central, un Parc Central que es troba ubicat a un minut a peu del Boulevard i del mateiix Ajuntament montbuienc i al qual es podrà accedir per la Carretera de Valls o bé pel Carrer del Pont.

La Fira serà el punt de trobada del comerç local, entitats montbuienques i artesans de la comarca. També hi haurà carpes municipals de comerç i medi ambient.

Durant tota la jornada s’organitzaran diferents tallers i activitats sostenibles com ara tallers de xampú sòlid per a adults i infants, també dos tallers d’Artemeia sobre menstruació sostenible i ciclicitat, un taller de reciclatge d’oueres o llaunes per a infants, un taller d’enquadernació amb @lavoleiada, tallers infantils amb Kimo-kap, Inama i la Colla Gegantera El Xaragall. També els més menuts podran realitzar un taller d’hort urbà i s’organitzaran sengles tallers de cuina a càrrec del col·lectiu Eixarcolant.

Pel que fa a les activitats lúdiques de la Fira, s’organitzarà un escape room a càrrec d’@AccioClimaDIBA amb el nom “Qüestió de temps” i que vol conscienciar els participants sobre l’emergència climàtica actual.

També es realitzaran Jocs sostenibles al mateix Parc Central, i es durà a terme una Cercavila “Fira Sostenible” a càrrec dels Gegants i Capgrossos del municipi, conduïts i portats per la Colla Gegantera “El Xaragall”. En cloure la cercavila es faran diferents balls en el recinte de la Fira.

Darrera actualització: 05.05.2023 | 09:54