"Loteria Montbui", primer premi de l'Onzè Concurs d'Aparadors Nadalencs

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 00:00

Dissabte passat, en el marc de la Fira de Nadal, va finalitzar el 11è Concurs d’Aparadors Nadalencs. Com és costum, hi va haver votació presencial a la carpa de la UEM, i al migdia es va reunir el jurat per procedir a la deliberació. El jurat en aquesta ocasió va estar

L'Alcalde Jesús Miguel Juárez i el regidor de Comerç Jordi Bòria Taixé, conjuntament amb els membres del jurat (un representant de la UEM, una representant de Promoció Econòmica i una representant de Viu La Festa) van ser els encarregats de lliurar els premis als tres millors aparadors, determinats per la suma del Vot del Jurat i del Vot popular.

La suma del vot del jurat (ponderava un 60%) i del vot popular (40%) va determinar que el primer premi fos per a l’aparador de Loteria Montbui (400 euros i placa); el segon premi se’l va endur Perrqueria Juani (200 euros) i el tercer guardó va ser per a Perruqueria Alnoi (100 euros).

El jurat d’aquest concurs va valorar criteris com l'originalitat, la utilització de materials reciclats i la complexitat dels treballs de decoració.

Darrera actualització: 23.12.2022 | 12:11