Lliurament de premis del 15è concurs de contes “Castell de La Tossa”

Dimarts, 30 d’abril de 2024

Dijous passat va tenir lloc a la Biblioteca Mont-Àgora l’acte de lliurament de premis del 15è Concurs de Contes “Castell de La Tossa”.

El primer premi a la categoria absoluta va ser per a "Cel•lofana", de Guifré Miquel Fageda. El segon guardó el va guanyar Cesc Vilaprinyó, amb "El viatger del mirall". I el tercer premi va correspondre a Jordi Domènech Riba, amb “Josep de Cal Cantí”.

A la categoria juvenil el primer premi el va guanyar "La mirada d'un nen", d'Eneko Rosso Jorge. El segon guardó va ser per a "Desembre de 1789", de Jana Gallarín Moore.

A la categoria infantil 2 el primer premi va ser per a "Waterpolo, un esport (des) conegut amb un equip (ben) avingut" de Biel Paino Prat. I a la categoria infantil 1 el primer premi va ser per a "El misteri del llibre", de Lluna Gallarín Moore.

L'Alcalde Jesús Miguel Juárez i la regidora de Cultura Sara Bergantiño van lliurar els premis als guanyadors i guanyadores.

El jurat d'aquesta edició el van formar Núria Rossell, directora de la Biblioteca Mont-Àgora, Carles Maria Balsells (escriptor i expresident de la Fundació La Tossa) i Èrika Mancebo, tècnica de Cultura de l'Ajuntament montbuienc.

Durant els pròxims dies estaran publicades a la pàgina web municipal les obres premiades en el concurs de contes d'enguany.

Darrera actualització: 30.04.2024 | 14:35