Les millors activitats culturals omplen la Sala Auditori Mont-Àgora

Divendres, 9 de desembre de 2022

Les millors activitats culturals van omplir el passat cap de setmana Mont-Àgora, amb diferents espectacles musicals i familiars que van tenir un gran organitzatiu i de participació.

Divendres al vespre va tenir lloc el festival nadalenc de l’associació artística i cultural Make Some Noise, on hi van participar, entre d'altres, la Casa de Andalucía Anoia, el grup Teatre 60, els cors del Centre Cultural Extremeny Anoia, i els els grups de l’entitat de cant, dansa urbana i també els de sevillanes de la jove entitat montbuienca, que van completar un exitós festival, conduït per Silvia Latorre.

Dissabte més de 400 persones van poder veure en directe el concert melòdic de Manu Tenorio, que va omplir la Sala Auditori, en una actuació on va repassar alguns dels seus clàssics i en què també va cantar peces dels seu nou repertori. Un dels integrants més famosos de la primera edició d’Operación Triunfo va demostrar una gran veu i un domini de l'escenari en tot moment, i va tancar un dels millors concerts d'aquest cicle cultural de tardor a Mont-Àgora.

Cal remarcar que el cantant anoienc Carlos Gómez va introduir el concert de Tenorio, amb les seves melodies on fusiona flamenc, pop, reggae i rumba, entre d'altres estils.

I diumenge, novament ple a la Sala Auditori Mont-Àgora, èxit absolut amb l'espectacle "El origen del hielo: tributo a Frozen", un dels millors recitals d'animació infantil per a petits i grans, i on un dels personatges de Disney més estimats, la Frozen, és el fil conductor per a un espectacle on la música és protagonista.

 

Darrera actualització: 9.12.2022 | 09:26