Les Jornades de Portes Obertes als centres educatius, protagonistes del "Fem Més Escola"

Dijous, 2 de març de 2023 a les 00:00

Durant aquesta setmana, justament la prèvia a l’inici de les preinscripcions a Educació Infantil, Primària i ESO, es realitzen la major part de les Jornades de Portes Obertes als centres educatius montbuiencs.

Sense anar més lluny, dilluns a la tarda es va realitzar aquesta activitat a l’Escola García Lorca. Ahir dimecres es va dur a terme a l’escola Antoni Gaudí i demà divendres es realitzarà a l’escola Montbou. El proper dissabte arribarà el torn de l’Institut Montbui, que obrirà portes de 10 a 13 hores per mostrar l’oferta d’estudis d’ESO, Batxillerat i PFI.

I la jornada de portes obertes a les Llars d’Infants Municipals serà també un dissabte, en aquest cas, el 25 de març.

 

La propera setmana comencen les preinscripcions a Infantil, Primària i Secundària

La propera setmana comencen les dates de preinscripció a Educació Infantil, Primària i Educació Secundària Obligatòria (ESO). Les dates de preinscripció a Educació Infantil i Primària serà del 6 al 20 de març. Pel que fa a Educació Secundària Obligatòria (ESO), les preinscripcions es faran del 8 a 20 de març. A Batxillerat i Cicles Formatius seran del 20 al 26 d’abril i a les Llars d’infants municipals durant la primera quinzena de maig. També seran durant la primera quinzena de maig les preinscripcions al Programa de Qualificació Professional Inicia (PFI).

Darrera actualització: 02.03.2023 | 14:35