Les festes nadalenques s'estrenaran a Montbui amb la Fira de Nadal

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 00:00

Aquest dissabte entre les 10 del matí les 3 de la tarda tindrà lloc al Bulevard montbuienc una nova edició de la Fira de Nadal, la primera de les activitats de l’agenda nadalenca.

Com és habitual, artesans, entitats i el comerç de Montbui obrirà les seves portes per portar els millors productes als millors preus en aquesta campanya nadalenca.

Durant la matinal no hi faltaran jocs infantils, un Tió Gegant, una xocolatada, jocs de màgia, banda de música itinerant, etc-

També coincidint amb la Fira de Nadal es podrà participar en el vot popular de l’11è Concurs d’Aparadors Nadalencs, que es farà entre les 10 i les 12.30 hores. A la una de la tarda començarà l’acte de lliurament de premis als millors aparadors, a càrrec de les autoritats municipals.

 

En marxa la campanya comercial nadalenca

Des de fa uns dies i fins la primera setmana de gener està en marxa la campanya comercial nadalenca a Santa Margarida de Montbui. Aquesta campanya ja és ben visible en una desena d’aparadors d’establiments del municipi, que prenen part en el Concurs d’Aparadors (el veredicte del qual es coneixerà el proper dissabte).

També és ben visible amb la il·luminació i la megafonia nadalenca, present a les principals artèries comercials del municipi i, especialmente, en el Bulevard comercial.

La campanya nadalenca coincideix enguany amb una promoció que organitza la Unió d’Establiments de Montbui (UEM) i que inclourà diferents sortejos de vals de compra entre els seus clients.

Els compradors i compradores dels comerços de la UEM podran fer les seves compres nadalenques i demanar la corresponent butlleta de participació, omplir les seves dades i dipositar les butlletes a les caixes habilitades en els comerços participants. Els/les participants entraran en el sorteig de vals de compra per gastar en els establiments de la UEM.

 

Darrera actualització: 16.12.2022 | 13:25