Les autoritats montbuienques es reuneixen amb la junta directiva de l'Associació de donants de sang de l'Anoia

Dilluns, 12 de juliol de 2021 a les 00:35

El passat dimarts va tindre lloc a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui una trobada entre els responsables de l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia (ADSA) i les autoritats montbuienques, encapçalades per l’Alcalde Jesús Miguel Juárez i la 1ª Tinent d’Alcalde i Regidora de Salut Coral Vázquez. L’objectiu de la trobada ha estat compartir els projectes i activitats que realitza l’ADSA, que ha estat representada per la seva presidenta, la vilanovina Pepita Còdol, el seu secretari el tousenc Antoni Miranda i la delegada de l’entitat a Montbui, Aurora Fernández.

Durant la trobada des de l’ADSA s’ha explicat que són una entitat formada per 12 persones treballen voluntàriament per promocionar la donació de sang i de plasma a la comarca de l’Anoia. Per tal de poder fer això, duen a terme nombroses activitats: assemblea general, trobades de delegats, festa del donant, excursions, estands a fires, xerrades, escrits, col·laboracions amb mitjans de comunicación, etc…Des de l’ADSA valoren com a molt positiva la implicació dels donants de sang de la comarca de l’Anoia, on hi ha 13.000 donants i on s’hi van extreure 3.464 bosses de sang durant l’any 2020, malgrat el context de pandèmia.

Des de la Junta de l’ADSA es va plantejar al govern montbuienc la possibilitat de vetllar pel reconeixement social dels 390 donants de sang censats a Santa Margarida de Montbui. En aquest sentit, des de l’entitat plantegen que es poguès fer al municipi un reconeixement explícit al col·lectiu de donants de sang, com a homenatge social a la seva tasca altruista i solidària, de la qual se’n beneficia tota la població.

Darrera actualització: 14.07.2021 | 17:21