Les activitats culturals, protagonistes a l'entorn de Sant Jordi, a Montbui

Dijous, 15 d'abril de 2021 a les 00:35

La #culturasegura tindrà un destacat protagonisme a l’entorn de la celebració de Sant Jordi. Contes, teatre, cinema documental i espectacles familiars configuren l’oferta de propostes que tindran com a nexe comú el seu lloc de celebració: Mont-Àgora.

Contes de Sant Jordi, a la Biblioteca Mont-Àgora

El proper dimarts 20 d’abril tindrà lloc a la Biblioteca Mont-Àgora l’activitat “Contes de Sant Jordi al revés”, a càrrec de “La Minúscula”. L’activitat començarà a les sis de la tarda, i està especialment adreçada a nens i nenes a partir de 3 anys. Per poder assistir-hi caldrà inscripció prèvia al telèfon 93 805 26 66. Es tracta d’una activitat gratuïta i que té un forament limitat degut a les restriccions existents per la pandèmia de covid-19.

Docs del Mes”: una proposta per potenciar el cinema documental

El dimarts que ve, 20 d’abril, donarà inici també el cicle de cinema documental “Docs del mes”. Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament montbuienc es vol apostar per acostar el gènere audiovisual més realista, el documental, i posar-ho a l’abast de la ciutadania, amb algunes de les projeccions més destacades i que sempre tindran també un apartat de col·loqui per poder comentar els aspectes més interessants de cada projecció.

El cicle començarà dimarts a partir de les 19.00 hores amb la projecció a la Sala Petita Mont-Àgora, amb entrada gratuïta, del documental “Oeconomia”, un àudiovisual alemany on s’exposen elements alternatius i les necessitats de transparència per fer viable i sostenible el sistema econòmic mundial. Aquest documental endinsa a l’espectador en un viatge creatiu i humorístic on, a través de la mirada d’economistes, banquers i directius, s’expliquen els fortaleses i les febleses del capitalisme.

Exposició: “Un any després”, al vestíbul Mont-Àgora

Del dimecres 21 d’abril al dilluns 24 de maig es podrà veure al vestíbul de Mont-Àgora l’exposició “Un any després”. Es tracta d’un recull de les obres participants en el Concurs de Dibuix infantil i juvenil “Primavera confinada 2020”, el qual va ser patrocinat per l’empresa montbuienca Proembasa.

Recordem que els guanyadors d’aquest concurs, per categories, van ser els següents: A la categoria dels més menuts A (de 3 a 5 anys), primer premi per a Èric Vicho; segon lloc per a Max Grifé i tercer lloc per a Leyre Guzmán.

A la categoria B (de 6 a 8 anys), el primer lloc va ser per a Dídac Vicho, segon premi per a Candela Agüera i tercer guardó per a Genís Padró.

A la categoria C (de 9 a 11 anys), el primer premi va ser per a Martina Sánchez, segon guardó per a Noa Hernández, i el tercer va correspondre a Èlia Sánchez.

A la categoria D (de 12 a 14 anys), primera posició per a Alba Garcia, segon lloc per a Lola Agüera i tercer premi per a Joel Hernández.

L’exposició permetrà veure totes les obres presentades a aquest concurs, que, un any després, continua sent un dels símbols del confinament viscut a Montbui durant la primavera de 2020.

A punt el lliurament de premis del 12è Concurs de Contes “Castell de La Tossa”

El dijous 22 d’abril a partir de les 19 hores tindrà lloc al vestíbul de Mont-Àgora l’acte de lliurament de premis del 12è Concurs de Contes “Castell de La Tossa”. Seguint les restriccions d’aforament existents, i tenint en compte els protocols sanitaris contra la covid-19, només hi podran assistir els guanyadors/es del concurs i un/a acompanyant per persona.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 12:24

Imatges

Docs del mes Montbui Oeconomia