L'Ajuntament de Montbui estrena la seva nova pàgina web

Dilluns, 10 de setembre de 2018

El nou canal de comunicació, renovat i renovable, vol fer més fàcil i flexible la relació entre els ciutadans i l'Administració.

Aquest dijous 13 de setembre entra en funcionament la nova pàgina web de l'Ajuntament de Montbui, que continua sent www.montbui.cat. La nova web veu la llum després de mesos de canvis i actualitzacions constants, com a conseqüència de la implantació de l'administració electrònica a l'Ajuntament i els seus organismes depenents. Tot això va obligar a endarrerir la posada en funcionament del nou portal, el qual pretén facilitar una relació directa i propera entre els ciutadans i ciutadanes de Montbui i l'Ajuntament.

La transparència és un dels elements que vol aconseguir la nova web, que serà també un important canal informatiu del municipi. A més de les notícies d'actualitat i les previsions de l'agenda d'activitats, tampoc no hi faltarà un espai d'avisos (amb informació d'utilitat com ara talls de subministrament, incidències viàries, etc). Totes aquelles persones que ho desitgin podran subscriure's a un butlletí informatiu setmanal, on podran conèixer les principals novetats de l'actualitat municipal i institucional.

La nova web actualitza els enllaços d'accés als diferents blogs i canals informatius existents avui en dia i que estan vinculats a serveis municipals. La web també inclou l'accés a les xarxes socials Facebook i Twitter de l'Ajuntament.

La nova web municipal inclou l'opció de realitzar "on-line" nombrosos tràmits electrònics per part de la ciutadania. En el menú principal de la web s'inclou l'accés a la Seu Electrònica i al Portal de Transparència, eines importants i en constant actualització. Cal destacar que el portal municipal es divideix en cinc grans blocs: Ajuntament (amb la informació institucional), Municipi (amb les dades per conèixer el nostre municipi), Actualitat (el bloc amb els serveis informatius i de documentació), Seu Electrònica/Portal Transparència (e-administració) i un apartat de telèfons d'interès per a la ciutadania. 

El Tinent d'Alcalde de Territori i Comunicació de l'Ajuntament de Montbui Josep Lluís González destaca que el nou portal "és una eina de comunicació renovada i constantment renovable que facilitarà a la ciutadania informació sobre Montbui. També facilitarem la relació entre els veïns i veïnes de Montbui i la seva administració més propera. Volem que la transparència sigui una premissa important". El regidor va recordar que "la web és una finestra oberta al món. La seva posada en marxa ha vingut condicionada per les novetats en matèria d'administració electrònica i canvis normatius (protecció de dades) que vivim a velocitat de vertigen actualment a l'administració local".

 

Darrera actualització: 10.09.2018 | 11:05