L’Ajuntament de Montbui continua potenciant el pla de manteniment d'espais i edificis públics

Dilluns, 10 de setembre de 2018 a les 10:00

L’Ajuntament de Montbui continua treballant per implementar un ambiciós pla de manteniment d’espais i edificis públics. Durant els darrers mesos l’Ajuntament ha adquirit dues furgonetes noves per a la Brigada Municipal, també a finals de 2017 es va adquirir una màquina escombradora per a la Brigada i recentment s’ha adquirit un vehicle tallagespa per accelerar i potenciar les tasques de desbrossament en els parcs i jardins de Montbui. En aquest mateix àmbit, però a nivel de recursos humans en el manteniment d’espais públics, aquest proper 12 de setembre començarà el curs escolar amb la incorporació de dos nous conserges a centres educatius del municipi, fruit del procés selectiu realitzat mesos enrere.

 

Nou vehicle tallagespa de darrera generació

L’Ajuntament de Montbui ha adquirit recentment un vehicle tallagespa tipus Rider, de darrera generació, per tal de potenciar i agilitzar les tasques de jardineria i manteniment d’espais verds del municipi. Es tracta d’una màquina tallagespa amb els darrers accessoris del mercat, que permet actuar molt ràpidament en un gran volum de vegetació. L’objectiu és agilitzar les tasques de jardineria i el manteniment en diferents espais verds del municipi.

Com explica l’Alcalde de Montbui Teo Romero, “es tracta d’una adquisició important i necessària per optimitzar i agilitzar tasques de desbrossament i reducció de vegetació. És una màquina que permet tractar un important volum de vegetació, molt pràctica i amb accessoris per poder-hi treballar ràpidament”. El batlle reconeix que “hem pogut comprovar que és una eina que estalviarà temps i recursos humans que podrem destinar a altres tasques”. L’objectiu és aconseguir que la major part dels espais verds del municipi, especialmente aquells on hi creix habitualment més la vegetació es puguin desbrossar amb aquesta màquina, encara que n’hi haurà d’altres on, per l’orografia del terreny i la impossibilitat d’accedir-hi amb maquinària, caldrà continuar desbrossant manualment. Teo Romero ratifica l’aposta de l’Equip de Govern municipal per garantir el millor manteniment possible dels espais públics. Com va recordar el dirigent municipal, “cal recordar que a finals de 2017 vam adquirir una màquina escombradora per a la Brigada Municipal, una eina capdavantera i que ens està donant un molt bon resultat”.

Durant aquests dies s’està duent a terme formació al personal de Brigada que es farà càrrec d’aquestes tasques. S’espera que el vehicle estigui operatiu de forma imminent.

Darrera actualització: 10.09.2018 | 10:29