L'actuació del cantant Manu Tenorio i l'espectacle familiar "El origen del hielo: tribut a Frozen", properes activitats culturals a Mont-Àgora

Dimarts, 22 de novembre de 2022 a les 00:00

A Mont-Àgora es continuen planificant noves activitats culturals per a les properes setmanes. Ja es poden adquirir a la web www.montagora.com les entrades per tal de veure el concert que oferirà el cantant sevillà Manu Tenorio (ex Operación Triunfo, primera edició), que actuarà a Montbui el proper dissabte 3 de desembre a partir de les 7 de la tarda.

Manuel Ángel Vergara Tenorio, més conegut com a Manu Tenorio, és actualment un reconegut artista capaç de compondre, cantar i transmetre emoció mitjançant el seu particular flamenc i la seva inconfusible veu. L'andalús, que va saltar a la fama per la seva reeixida participació en la primera edició de ‘Operación Triufo’, compta amb una carrera de prestigi. A Montbui repassarà els seus grans èxits i també el seu nou disc "La verdad".

L’artista convidat/teloner per a aquesta actuació de Manu Tenorio serà el cantant anoienc Carlos Gómez.

El preu de l’entrada per assistir al concert que oferirà Manu Tenorio a Mont-Àgora és de 10 euros. El concert es realitzarà a la Sala Auditori Mont-Àgora, amb aforament limitat a 420 espectadors.

I de cara al diumenge 4 de desembre s’organitzarà a la Sala Auditori Mont-Àgora l’espectacle d’animació familiar “El origen del hielo: tribut a Frozen”. Es tracta d’un dels millors musicals d’animació intergeneracional amb protagonisme per a la Frozen, un dels personatges més estimats de l’univers Disney pels més menuts. Aquest espectacle es podrà veure el diumenge 4 de desembre a partir de les cinc de la tarda a la Sala Auditori Mont-Àgora. El preu de les entrades, que es poden adquirir a la pàgina web de Mont-Àgora, és de 5 euros.

Darrera actualització: 24.11.2022 | 12:50

Imatges