La Fira de Nadal va donar el tret de sortida a les festes nadalenques

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 00:00

Les festes nadalenques van començar dissabte passat amb la celebració de la tradicional Fira de Nadal durant tot el matí i migdia. Diferents paradetes van omplir el tram més septentrional del Bulevard de diferents objectes ideals per regalar (bijuteria, elements de decoració, etc.).

Els montbuiencs i montbuienques, i també les famílies d’altres municipis que es van acostar fins a Montbui, van gaudir d'animació en directe per tot el Bulevard i també amb jocs tradicionals ubicats a la plaça de l’Ajuntament. 

No hi va faltar el tradicional tió gegant, un clàssic d’aquestes festes nadalenques, ni tampoc la megafonia nadalenca que acompanya durant totes les festes la principal artèria comercial de Montbui.

En aquest tram del Bulevard també es van poder veure paradetes d’entitats montbuienques, com la Plataforma “Montbui per una Sanitat Digna”, que continua amb les seves reivindicacions de recuperació de serveis de salut pel CAP del municipi. Durant tota la matinal hi va haver una bona afluència de visitants.

Darrera actualització: 23.12.2022 | 12:08

Imatges