Fins el 26 de març es poden presentar originals al 14è Concurs de Contes "Castell de La Tossa"

Dijous, 16 de març de 2023

Fins el proper diumenge 26 de març està obert el termini de presentació d’originals per al 14è Concurs de Contes “Castell de La Tossa”, certamen organitzat per la regidoria de Cultura del Ajuntament Santa Margarida de Montbui

En aquest concurs hi podran participar totes aquelles obres de tema lliure, escrites en català o castellà. Han de ser inèdites i cada concursant podrà presentar fins a dos originals.

S’estableixen diferents categories: una categoria infantil 1 ( de 6 a 9 anys); categoria infantil 2 ( de 10 a 13 anys), categoria juvenil (de 14 a 17 anys) i categoria general (per a majors de 18 anys).

La forma per fer el lliurament dels contes serà a través del correu electrònic culturamontbui@gmail.com. Al correu s’haurà d’ajuntar el conte en format PDF sense cap dada personal. A l’assumpte haurà de posar “Concurs de contes Castell de La Tossa” i la categoria a la qual es presenta el relat.

Les dades persones de l’autor/a hauran d’estar en el cos del missatge: Nom i cognoms; DNI-NIE-Passaport, adreça, població, telèfon de contacte i correu electrònic.

Els contes hauran d’estar escrits amb lletra ARIAL12 a doble espai i amb un màxim de cinc pàgines.

Els premis a les obres premiades seran un lot de llibres per als guanyadors de les categories infantil 1 i 2; un premi de 150 euros pel guanyador de la categoria juvenil i de 100 euros pel segon classificat, i premis de 200, 150 i 100 pels tres primers classificats respectivament de la categoria general.

Els guanyadors/es es comprometen a recollir el premi o bé a delegar en algú. La composición del jurat es donarà a conèixer durant el lliurament de guardons, que es durà a terme el proper 20 d’abril a les 7 de la tarda, a Mont-Àgora.

Podeu tenir tota la informació sobre el concurs i les seves bases a la pàgina web municipal www.montbui.cat i a les xarxes socials de l’@ajmontbui.

Darrera actualització: 24.03.2023 | 09:55