"Fem Més Escola": Aquest dissabte, Jornada de Portes Obertes a les Llars d'Infants

Divendres, 24 de març de 2023

El programa educatiu “Fem Més Escola” encara la seva recta final.

 

Aquest dissabte, Jornada de Portes Obertes a les Llars d’Infants

Aquest proper dissabte tindrà lloc jornada de portes obertes a les llars d’infants municipals de Montbui, “L’Estel”, “Santa Anna” i “Montxic”. Les llars d’infants de Montbui són centre educatius públics que acullen infants d’entre els 4 mesos i els 3 anys.

Enguany les famílies que vulguin conèixer les llars d’infants montbuienques podran visitar-les entre les 10 del matí i la 1 de la tarda.

Les llars d’infants municipals de Montbui ofereixen un servei a les famílies de gairebé 10 hores diàries, de dilluns a divendres, en un horari flexible i adaptat a les necessitats laborals de la majoria de famílies. També s’ofereix servei de menjador.

Les llars es financen a través de tres fonts d’aportacions econòmiques: de l’Ajuntament de Montbui, aportacions d’altres institucions, i també de les famílies que paguen les seves respectives quotes. Aquestes quotes responen a criteris socials i tenen molt en compte la renda familiar.

 

Jaume Funes i Nuria Sánchez van donar eines educatives als professionals i a les famílies

Dijous passat va tenir lloc a la Sala Petita Mont-Àgora una xerrada educativa a càrrec de Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista Jaume Funes, que va parlar sobre "Com educar en l'adolescència". Prop de 70 persones van assistir a la conferència de Funes, que va defensar el paper dels adolescents i va donar eines als assistents per tal de comprendre'ls i educar-los, en una etapa sempre complexa i plena de reptes. El públic, molta part d'ell format per professionals de l'educació, va poder gaudir amb un dels actes més destacats d'aquesta edició del "Fem Més Escola".

I aquest dilluns a la tarda tenia lloc a la Llar d’Infants “L’Estel” una nova activitat emmarcada en el “Fem Més Escola” i també dintre de les propostes per commemorar els 20 anys de l’equipament educatiu. Una quinzena de persones assistia a la xerrada “Com ajudar a créixer amb seguretat als nostres fills i filles”, un acte especialment adreçat a les famílies que tenen infants entre els 0 i els 3 anys.

Darrera actualització: 24.03.2023 | 08:51