Es commemora el 8M: Dia Internacional de les Dones

Dimecres, 8 de març de 2023 a les 00:00

Santa Margarida de Montbui, com a municipi integrant de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, està celebrant un seguit d’actes per commemorar el 8M Dia Internacional de les Dones.

A Montbui van començar les activitats el dimecres 1 de març, amb l’exposició d’escultures i talles “El despertar de la dona evoluciona”, de Cristina Sostres. Aquesta exposició es pot veure a la Biblioteca Mont-Àgora.

D’altra banda, dissabte passat la Biblioteca Mont-Àgora va acollir l’activitat “L’hora del conte: Contes de color violeta”, una sessió de contes amb mirada feminista sobre el respecte, la llibertat i la igualtat entre nens i nenes. Petits i grans van poder gaudir amb aquest recital que va anar a càrrec de’n Clau de Clown, i que també estava inclosa dins el programa “Fem Més Escola”.

Aquest dimecres la Sala Petita Mont-Àgora ha acollit l’obra de teatre amb perspectiva de gènere “Dones en tota regla”, a càrrec de la companyia “La Remeiera”. Aquesta obra ha anat adreçada als infants de sisè de Primària de les escoles del municipi.

I també aquest dimecres, però al vespre, es durà a terme una xerrada de biblioteràpia a la Biblioteca Mont-Àgora. La sessió busca analitzar com la literatura pot acompanyar i ajudar a valorar-nos i a acceptar-nos positivament, L’activitat, que també estava inclosa dins el “Fem Més Escola”, va anar a càrrec de Laura García, de Booklife.

Darrera actualització: 08.03.2023 | 17:34

Imatges