En marxa una nova edició del "Fem Més Escola"

Dilluns, 20 de febrer de 2023

Està en marxa una nova edició del programa “Fem Més Escola”, que té com a objectiu posar en valor la tasca diària que realitzen els professionals de l’educació pública en el municipi, de diferents nivells, que garanteixen una educació pública i de qualitat entre els 0 i els 18 anys.

El “Fem Més Escola” ha començat amb l’activitat “L’hora del conte a les Llars”. Els més menuts, els infants de 0 a 3 anys de les llars d’infants montbuienques, han pogut escoltar les narracions de Mònica Torra.

També fins a finals d'aquest mes de febrer s’organitza a les escoles montbuienques Antoni Gaudí, García Lorca i Montbou l’activitat I4 va de Contes. En aquest cas els destinataris dels contes seran els infants d’Infantil 4 (antic curs P4) de les tres escoles públiques del municipi.

Les activitats van continuar divendres, amb un “Taller de música per a mares i pares”, a la Llar d’Infants L’Estel.

I la primera setmana del “Fem Més Escola” va finalitzar dissabte passat amb l’activitat d’animació infantil Hora del Conte: “Petit o gran ?: la primera experiencia amb un pallasso”, a càrrec de la companyia Albert Vinyes. Serà un espectacle de cançons, màgia, titelles, bombolles… per compartir una estona de descobriment de’n Betu, un personatge molt proper als infants.

 

Ja es coneixen les dates de les portes obertes als centres educatius

Un dels “plats forts” del Fem Més Escola són les jornades de portes obertes als centres educatius. Enguany seran, en horari de 15 a 18 hores, el dilluns 27 de febrer a l’Escola García Lorca, el dimecres 1 de març a l’Escola Antoni Gaudí i el divendres 3 de març a l’Escola Montbou. En el cas de no poder assistir a les portes obertes cal trucar al centre educatiu corresponent per concertar cita prèvia.

El dissabte 4 de març arribarà el torn de l’Institut Montbui, que obrirà portes de 10 a 13 hores per mostrar l’oferta d’estudis d’ESO, Batxillerat i PFI.

I la jornada de portes obertes a les Llars d’Infants Municipals serà també un dissabte, en aquest cas, el 25 de març.

Cal recordar que les dates de preinscripció a Educació Infantil i Primària serà enguany del 6 al 20 de març. Pel que fa a Educació Secundària Obligatòria (ESO), seria del 8 a 20 de març. A Batxillerat i Cicles Formatius del 20 al 26 d’abril i a les Llars d’infants municipals durant la primera quinzena de maig. També seran durant la primera quinzena de maig les preinscripcions al Programa de Qualificació Professional Inicia (PFI).

Darrera actualització: 20.02.2023 | 10:52