Els veterans de Sant Maure-Montbui, campions de l’European Super Cup 2023

Dijous, 8 de juny de 2023

L'Associació de Veterans Sant Maure-Montbui es va imposar en el torneig internacional European Super Cup 2023 celebrat a cavall de França i Suïssa, amb la participació dels equips Old Sheen Football Club, vinguts de Londres (Regne Unit); Celtics FC, equip de Copenhaguen (Dinamarca); i el Prévessin Moëns (França) equip amfitrió i organitzador del torneig.

Antonio Alvarez, Germán, Lozano, Raul, Campos, Javi, Sergio, Fabregat, Miki, Toribio, Calsina, Triguero, David, Ochoa, Jordi, Pepín, Miguel, Rai, Isidro,López i Tort van representar a l'equip montbuienc, que es va endur el triomf en vèncer als amfitrions a la gran final, el Prévessin Moëns, per 1-2,. Prèviament, catalans i francesos van ser els dos primers classificats de la lligueta i es van classificar per a la gran final.

Experiència enriquidora per a tots els participants que van tenir la fortuna de competir i alhora conviure en un campionat especial, dins un ambient festiu i de companyonia.

Cal remarcar que el jugador montbuienc Juan Lozano va ajudar als seus companys materialitzant 5 gols, erigint-se com a màxim golejador del torneig.

L'Associació de Veterans Sant Maure-Montbui, vol agrair el suport rebut per part de l'Ajuntament montbuienc. També la gran tasca dels organitzadors, esponsors i col.laboradors, a les famílies dels jugadors, a l'expedició maurista i a Quim Capdevila i Glòria Rey, que van vetllar per la bona estada dels esportistes montbuiencs, a cavall entre França i Suïssa.

Darrera actualització: 9.06.2023 | 11:45