El President de la Generalitat Pere Aragonès va visitar l'Ajuntament montbuienc

Dimecres, 23 de novembre de 2022 a les 00:00

Aprofitant la seva presència a Montbui per inagurar el parc industrial de B&B Trends i Ondulados Carme, el President de la Generalitat, Molt Honorable President Pere Aragonès i Garcia va visitar l’Ajuntament montbuienc, on va ser rebut per les autoritats del municipi. Aragonès va fer la visita acompanyat pel Delegat del Govern en el Penedès, David Alquézar.

Precisament en el moment de l’arribada del President a la plaça de l’Ajuntament, un grup de veïns i veïnes del municipi integrants de la plataforma veïnal “Montbui, per una sanitat digna”, es van concentrar i van reivindicar “el retorn al CAP Montbui dels serveis de salut existents abans de la pandèmia”. Aragonès va dialogar amb els portaveus dels manifestants i va prendre bona nota d’una reivindicació que inclou recuperar el servei de pediatria i també el d’urgències i caps de setmana per a l’ambulatori montbuienc.

Durant la visita institucional, l’Alcalde Jesús Miguel Juárez va reiterar la demanda al President de “recuperar el servei de Pediatria, molt necessari en el nostre municipi. Nosaltres volem recuperar aquests serveis i se’ns diu que es volen recentralitzar a Igualada. Ja sigui amb pediatres, amb infermeres pediàtriques, però volem el servei de pediatria a Montbui. Necessitem una solució”. Des de l’Ajuntament també li van fer arribar al President de la Generalitat la preocupació existent a Montbui per la línia de Molt Alta Tensió (MAT) prevista, i que “passaria pel mig del nostre municipi, amb una afectació molt greu”. I també se li va exposar al President la necessitat que la Generalitat garantís suport a l’Ajuntament per fer la millor aplicación possible dels 2’5 milions d’euros de Fons Next Generation per a ajuts a la rehabilitació d’edificis.

El President de la Generalitat va prendre nota de les demandes montbuienques i es va comprometre a valorar-les i a treballar en diferents opcions, segons els recursos existents. El President va signar en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i també va rebre una placa commemorativa, una litografia iun còmic de la història de Montbui.  

Darrera actualització: 24.11.2022 | 12:11

Imatges