El musical familiar "Supercalifragilístico" i l'obra de teatre "Quanta, quanta guerra" centren l'oferta cultural del cap de setmana

Divendres, 18 de novembre de 2022 a les 00:00

Aquest cap de setmana es podran veure a l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora dos espectacles culturals.

D’una banda, aquest dissabte a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc l’obra de teatre “Quanta, quanta guerra”, una adaptació de Biel Rossell i Pep Farrés de la popular obra de Mercè Rodoreda. Està protagonitzada pel mateix Biel Rossell i per Biel Serena.

Quanta, quanta guerra... parla de la necessitat universal de volar del niu i conèixer món. Meravelloses paraules escrites fa quaranta anys per Mercè Rodoreda, dites per un jove d’avui.

L’obra teatral amb producció dels Farrés Brothers, es podrà veure a la Sala Auditori Mont-Àgora, aquest dissabte 19 de novembre a partir de les 7 de la tarda.

L’endemà diumenge 20 de novembre, a partir de les 12 del migdia, arriba el torn del musical “Supercalifragilístico”, un espectacle familiar on les millors melodies i la fantasia es donen la mà. A “Supercalifragilístico”, la companyia OnBeat ret homenatge a Mary Poppins en ple segle XXI. Aquest espectacle recull l’adaptació sobre com viuria ara mateix la mainadera més famosa del món, en un espectacle que barreja temes de fa 50 anys i cançons actuals. “Supercalifragilístico” es podrà veure a la Sala Auditori Mont-Àgora. El preu de l’entrada per a aquest espectacle és de 5 euros.

 

Cinemes Mont-Àgora estrena “Cerdita”, aquest diumenge

Aquest proper diumenge a partir de les 6 de la tarda, la Sala Petita Mont-Àgora acollirà la projecció cinematogràfica “Cerdita”. Es tracta d’una pel·lícula de terror dirigida per Carolta Pereda, i protagonitzada per Laura Galan, Carmen Machi, Claudia Salas, Camille Aguilar, Pilar Castro i José Pastor.

Per a la Sara, l’estiu només implica haver de suportar les contínues bromes de les altres noies del seu petit poble. Però tot això finalitzarà quan un desconegut arribi al seu proble i segresti a les seves assetjadores…

“Cerdita” es podrà veure a la sala petita Mont-Àgora. El preu de les entrades per a aquesta sessió és de 6 euros.  

Darrera actualització: 18.11.2022 | 08:29