El dissabte 18 de maig es realitzarà la 12ª Trobada de Clàssics de Montbui

Divendres, 26 d’abril de 2024

El dissabte 18 de maig torna a Montbui una de les fites més esperades pels aficionats dels cotxes i motos clàssiques de l’Anoia: la 12a Trobada de Clàssics de Montbui.

L’activitat es realitzarà al carrer Almeria de Vista Alegre entre les 9 i les 14 hores. Com ha succeït a les darreres dues edicions, la Trobada de Clàssics estarà organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de Montbui. El punt central de l’acte estarà ubicat en el tram comprès entre la rotonda de la Ronda Anoia i el passeig Espanya. 

De bon matí aniran arribant els vehicles a la concentración, i s’estacionaran al carrer Almeria. A mig matí començarà un recorregut per la comarca. I, per finalitzar, es donarà un detall als primers 100 participants, un diploma de participació i es farà un sorteig entre els participants patrocinat per Moto Club Igualada.

Aquesta activitat és organitzada per l'Ajuntament Santa Margarida de Montbui, la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de Moto Club Igualada.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través de l’enllaç https://tuit.cat/6NirS

Per a més informació podeu trucar al 93 803 47 35 (ext. 308) o bé a través de correu electrònic a montbui.cotxes@hotmail.com

Darrera actualització: 26.04.2024 | 14:04