Dos punts de recollida de joguines per a la Marató de Joguines que organitza Creu Roja Anoia, aquest dissabte

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 00:00

Aquest proper dissabte tindrà lloc la jornada de lliurament de joguines per a la tradicional Marató de Recollida de Joguines que organitza Creu Roja Anoia. Aquesta és una de les primeres activitats que es duran a terme a Montbui en el marc de les festes nadalenques. Enguany, es podrà col·laborar amb aquesta causa solidària, a dos punts de recollida. D’una banda, es podran lliurar les joguines noves, no sexistes, i sense embolcallar en el punt de lliurament ubicat en el CCC La Vinícola entre les 10 del matí i les dues de la tarda.

D’igual manera, el Club Futbol Sala Montbui s’ha addherit a aquesta proposta solidària i recollirà joguines per a la Maratí de Creu Roja Anoia en el pavelló Mont-aQua entre les 9 del matí i les 8 del vespre.

L’objectiu d’aquesta Marató de Joguines és garantir que cap nen/nena es quedi sense poder rebre almenys una joguina la proper Nit de Reis. Organitza com és costum l’entitat Creu Roja Anoia, i a Montbui hi col·laboren l’Ajuntament, a través de la regidoria d’Acció Social i el Club Futbol Sala Montbui.

Darrera actualització: 16.12.2022 | 13:38