Diumenge finalitzarà la Setmana de la Gent Gran , amb el tradicional Dinar dels Avis i les Àvies de Montbui

Dimecres, 5 d'octubre de 2022 a les 16:00

Durant aquesta setmana s’està duent a terme a Montbui una nova edició de “Setmana de la Gent Gran”. Després que l’any 2020 no es poguès dur a terme i que durant l’any 2021 encara es mantinguessis limitacions (tant a nivell organitzatiu com en les mesures de protección personals), enguany la Setmana de la Gent Gran ha recuperat la plena normalitat i s’ha aconseguit una gran participació i implicació dels avis i àvies del municipi a les diferents activitats que s’hi estan duent a terme.

Dilluns va començar la “Setmana de la Gent Gran” amb l’espectacle musical i àudiovidual “Elogiant Charles Chaplin”, on Edmon Bosch al violoncel i Montserrat Talló al piano van posar la millor música a les obres cinematogràfiques de Chaplin. L’activitat es va fer a la Sala Petita Mont-Àgora, amb una cinquantena d’assistents.

L’endemà dimarts, més de 60 persones van participar a la primera sessió setmanal de Gimnàstica per a la Gent Gran, celebrada en aquesta oportunitat a l’aire lliure, a l’amfiteatre del Passeig Catalunya. En acabar la sessió, hi va haver esmorzar saludable, a Mont-Àgora.

També dimarts, però en aquest cas a la tarda, es va celebrar un Bingo Popular a La Vinícola, amb destacats premis pels guanyadors i guanyadores. Hi van prendre part una cinquantena d’avis montbuiencs.

Aquest dimecres al matí s’ha dut a terme un Taller Floral d’ornamentació al Viver del Rec, en el qual hi han pres part una quinzena de persones (era un taller amb inscripcions limitades).

També aquest dimecres, però a partir de les sis de la tarda, s’ha projectat a la sala petita Mont-Àgora el documental “100 días con la Tata”, documental fet per Miguel Ángel Muñoz sobre el confinament derivat de la pandèmia de covid-19.

 

Activitats pendents

El dijous 6 d’octubre a dos quarts de 10 del matí començarà una nova sessió de Gimnàstica de Manteniment a l’amfiteatre del Passeig Catalunya, amb un posterior esmorzar saludable. També dijous, però a partir de les sis de la tarda, la sala gran Mont-Àgora acollirà un espectacle “Play-back” a càrrec del grup Bella Amistad. Aquesta activitat té entrada lliure i gratuïta fins completar l’aforament de la sala.

Aquest divendres tindrà lloc la tradicional excursió de la Gent Gran, en el marc de la Setmana. En aquesta oportunitat els avis i àvies montbuiencs es desplaçaran fins el Pallars Jussà, per visitar Salàs de Pallars, i el seu conegut Museu/Botigues de Salàs (antiguitats). Els avis i àvies sortiran en autobus a dos quarts de vuit del matí, des de la Rotonda del Bou. A més de la visita al Museu, dinaran en un conegut restaurant de la zona.

El dissabte al matí el CCC La Vinícola acollirà un Campionat del conegut joc de cartes del remigio, amb premis pels guanyadors/es.

El dissabte a la tarda es durà a terme una de les novetats d’aquesta edició, una Cantada d’Havaneres a l’esplanada de l’ermita de Santa Anna, al Saió. Aquesta activitat començarà a dos quarts de sis de la tarda i té el suport de l’Associació de Veïns Coll del Guix/Saió.

Però sense cap mena de dubte el colofó de la Setmana de la Gent Gran es celebrarà aquest proper diumenge a Mont-Àgora amb el Dinar dels Avis i les Àvies de Montbui, activitat que no s’havia pogut dur a terme per motius sanitaris durant els darrers dos anys. El “Dinar dels Avis i les Àvies” inclourà el tradicional “Homenatge Noces d’Or” a les parelles del municipi que enguany compleixen els 50 anys de casats i/o de convivència, així com música en directe i altres sorpreses. El Dinar dels Avis i les Àvies de Montbui començarà a les dues de la tarda (mitja hora abans s’obriran portes a Mont-Àgora).

Darrera actualització: 05.10.2022 | 16:25

Imatges