Dissabte, a Mont-Àgora, concert de Roberto Lucha i de Fran Valenzuela per començar el cicle de primavera "Comença l'espectacle"

Dijous, 8 d'abril de 2021 a les 00:25

Aquest proper dissabte donarà inici el cicle cultural de primavera “Comença l’espectacle” amb un doble concert musical. A partir de les 7 de la tarda hi actuarà el cantant i compositor local Roberto Lucha, que oferirà als assistents algunes de les millors peces del seu repertori. Cal recordar que Roberto Lucha és un dels artistes més destacats de casa nostra. Va guanyar el tercer premi en el Festival de Candelària 2011 com a compositor i col·labora en la carrera musical de nombrosos artistes, de la mateixa manera que continua progressant com a cantautor.

Després de l’actuació de Roberto Lucha, que actuarà com a teloner, continuarà la sessió amb el concert musical de Fran Valenzuela, cantant madrileny que oferirà el recital-tribut “A solas con Alejandro Sanz”. Valenzuela es va fer molt conegut per ser finalista d’una de les edicions del programa de televisió “Tu cara me suena” on va oferir autèntics recitals, emulant a Alejandro Sanz. A Montbui portarà tot el seu talent, amb la seva veu i el seu piano.

El doble concert de Roberto Lucha i de Fran Valenzuela encapçala el conjunt de propostes culturals que es duran a terme a Mont-Àgora durant els propers mesos. L’activitat es realitzarà amb ús de mascareta obligatori per a tothom, respectant els pertinents protocols contra la covid-19 tals com presa de temperatura, ús de gel hidroalcohòlic, control d’accessos a l’entrada i la sortida i signatura de declaració autorresponsable.

Encara hi ha entrades per a aquest doble concert, a la web www.reservaentradas.com. Es poden adquirir al preu de 5 euros.


 

Un ampli ventall d’activitats

La música serà només un dels gèneres artístics que es podran tastar durant els propers mesos a Mont-Àgora. No hi faltaran espectacles infantils, contes, teatre, cinema...

Així, el dimarts 20 d’abril tindrà lloc a la Biblioteca Mont-Àgora l’activitat “Contes de Sant Jordi al revés”, a càrrec de “La Minúscula”. L’activitat començarà a les sis de la tarda, i està especialment adreçada a nens i nenes a partir de 3 anys. Per poder assistir-hi caldrà inscripció prèvia al telèfon 93 805 26 66. Activitat gratuïta, i amb aforament limitat.

També el dimarts 20 d’abril es realitzarà la primera projecció de cinema documental, emmarcada en el cicle “Docs del mes”. A partir de les 19.00 hores, amb entrada gratuïta a la Sala petita de Mont-Àgora es projectarà “Oeconomia”, un documental alemany on s’exposen elements alternatius i les necessitats de transparència per fer viable i sostenible el sistema econòmic mundial.

Del 21 d’abril al 24 de maig es podrà veure al vestíbul de Mont-Àgora l’exposició “Un any després”, recull de les obres participants en el Concurs de Dibuix “Primavera confinada 2020”, el qual va ser patrocinat per l’empresa montbuienca Proembasa.

El dijous 22 d’abril a partir de les 19 hores tindrà lloc al vestíbul de Mont-Àgora l’acte de lliurament de premis del 12è Concurs de Contes “Castell de La Tossa”. Només hi podran assistir els guanyadors/es del concurs i un/a acompanyant per persona.

Les activitats continuaran el dissabte 24 d’abril amb l’espectacle teatral del grup de versions Hotel Cochambre, que presentaran a la sala gran de Mont-Àgora el seu show “Excupidos”. L’entrada per a aquest espectacle té un preu de 5 euros.

El diumenge 25 d’abril a partir de les 12 del migdia, i també a la sala Gran de Mont-Àgora, serà el torn de Dàmaris Gelabert, amb el seu “Concert en família per a famílies”, activitat adreçada al públic familiar. El preu d’aquesta activitat és de 3 euros.

Les activitats del cicle “Comença l’espectacle” continuaran el dissabte 8 de maig amb una “Tarda de monòlegs”, on intervindran Miguel Àngel Marín, David Sas, Eva Cabezas i Aitor Urbano. L’entrada per a aquest recital de monòlegs tindrà un preu de 3 euros i es realitzarà a la sala Gran Mont-Àgora.

El diumenge 9 de maig a les 12 del migdia es projectarà una sessió de cinema infantil (preu: 3 euros), mentre que el dimarts 18 de maig es durà a terme a la sala petita Mont-Àgora la projecció el documental “Com robar un país”, documental en el qual un grup de periodistes d’investigació destapa un cas de corrupció en què està implicat Jacob Zuma, el que fou president de Sud-àfrica fins el 2018.

El dissabte 22 de maig a partir de les 19 hores tindrà lloc a la sala gran Mont-Àgora un concert musical a càrrec del músic anoienc Carlos Gómez (preu de l’entrada: 3 euros). L’endemà, diumenge 23 de maig, a partir de les 12 del migdia, s’organitzarà a la sala Gran Mont-Àgora l’espectacle infantil “Somnis de sorra” (preu de l’entrada, 3 euros).

El cicle cultural de primavera a Montbui continuarà el dissabte 5 de juny quan s’organitzarà a la sala Gran Mont-Àgora el concert musical “Vine a reviure els 70’s, 80’s i 90” (preu: 3 euros). I finalitzarà l’endemà, diumenge 6 de juny, amb l’espectacle infantil “Les aventures del lleó vergonyós”, a càrrec de El Pot Petit (entrades exhaurides).

Ja es poden adquirir les entrades per a les activitats d’aquest cicle a www.reservaentradas.com

Les activitats del “Comença l’espectacle” estan organitzades per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament montbuienc, amb el suport de Viu La Festa, i la col·laboració de Mont-Àgora i la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 08.04.2021 | 15:19