Del 15 al 24 de maig es podran sol·licitar els ajuts municipals al lleure municipal

Dimecres, 15 de maig de 2024

AQUÍ podreu realitzar el tràmit

Del 15 al 24 de maig es podran presentar a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui les sol·licituds per a la convocatòria d’ajuts municipals per contribuir a sufragar les despeses de les famílies pel que fa a les activitats de lleure estiuenc.

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui destina una partida del pressupost municipal de 5.000 euros per ajudar a les famílies a poder afrontar les despeses de les activitats de lleure estiuenc.

La sol·licitud es podrà presentar telemàticament a través de la seu electrònica o bé presencialment a l'Ajuntament (Carretera de Valls, 57) a partir del dimecres 15 de maig i fins el divendres 24 de maig.

Per poder accedir a aquests ajuts, cal estar empadronat al municipi de Santa Margarida de Montbui; s’ha de sol·licitar l’ajut per a activitats d’estiu que es facin al municipi i que siguin de lleure (també “casals”). Cal que siguin famílies amb infants d'edat compresa entre els 3 i els 16 anys.

També podran accedir als ajuts les famílies montbuienques amb infants que tenen necessitats educatives especials, encara que l’activitat de lleure no es realitzi al municipi.

Un altre requisit és no superar un barem econòmic de renda per càpita mensual i tampoc es pot ser titular en règim de propietat o copropietat de més d’un habitatge.

Així mateix, no es pot percebre cap altre ajut provinent d’altres administracions públiques que cobreixin totalment el cost de l’activitat o servei.

Podeu trobar més informació trucant al telèfon 93 803 47 35

Darrera actualització: 15.05.2024 | 11:10