Darrers dies per accedir a la convocatòria d'ajuts a l'estudi adreçada a universitaris, universitàries i estudiants de cicles formatius de grau mitjà i superior, que cursin els seus estudis en centres ubicats a més de 30 quilòmetres de Montbui

Dijous, 23 de març de 2023 a les 13:00

Tota la informació del tràmit AQUÍ

 

Fins el proper dimarts 28 de març està obert el termini de lliurament de sol·licituds de la Convocatòria d’Ajuts Municipals per a estudiants universitaris i per a alumnes de cicles formatius de grau mitjà i superior que cursin els seus estudis a més de 30 quilòmetres de distància del municipi.

Els requisits principals per poder accedir a aquesta convocatòria són tenir menys de 26 anys en el moment de fer la sol·licitud o superar aquesta edat sempre que s’acrediti estar en situació d’atur. També caldrà estar empadronat/da a Montbui de forma ininterrompuda amb una antelació mínima de dos anys, i estar matriculat i haver justificat el pagament de la matrícula i/o la seva exempció per al curs corresponent a l’any de la convocatòria en una de les opcions que s’especifiquen a les bases de la convocatòria.

Precisament a la web municipal es poden consultar tots els requisits, així com els documents que cal aportar amb la sol·licitud: imprès de sol·licitud, original i fotocòpia del DNI del sol·licitant, justificant de la matrícula, justificació del pagament de la matrícula, i les vostres dades personals.

L’Ajuntament ha reservat una partida de 30.000 euros adreçats als estudiants universitaris i de cicles del municipi que compleixin els requisits de la convocatòria.

Cal presentar les sol·licituds preferentment de forma telemàtica a través de la pàgina web municipal. També hi ha l’opció de fer el registre de documents de forma presencial a l’Ajuntament de Montbui (carretera de Valls, 57), de dilluns a dijous, de 9 a 18 hores, i els divendres de 9 a 15 hores.

Darrera actualització: 24.03.2023 | 09:35