Continuen les obres de substitució de la gespa artificial, a l'Estadi Municipal de Futbol

Dimecres, 5 d'octubre de 2022 a les 00:00

Marxen a bon ritme els treballs de substitució de la gespa artificial per una de nova de darrera generació a l’Estadi Municipal de Futbol. L’actuació, que es durà a terme fins a finals d’aquest mes, va a càrrec de l’empresa Fieldturf Poligras, per un import d’adjudicació de 196.409 euros.

Les obres de canvi de la gespa artificial de l’Estadi Municipal abarquen una superfície de 5.806 m2. Durant els primers dies s’ha treballat en treure la gespa artificial anterior, una tasca realitzada amb gran diligència i velocitat. El projecte preveu que el canvi es faci seguint els criteris tècnics de reaprofitament i d’estalvi de materials. Així, es canviarà tota la superfície de joc amb gespa artificial nova, homologada segons els estàndads FIFA i de darrera generació, mentre que també es posarà gespa reutilitzada en zones annexes al terreny de joc per millorar la seguretat de tots els usuaris de la instal·lació.

D’igual manera, es millorarà el sistema d’aspersió de rec. Actualment els sis canons que incorpora el sistema de reg es troben situats a cota zero respecte a la gespa artificial del camp. Es contemplen les feines necessàries per a la seva elevació per tal de millorar la seva eficàcia i la seguretat dels esportistes.

L’Estadi Municipal de Futbol és un equipament inaugurat l’any 1994, com a camp de futbol de terra inicialment. La instal·lació es va anar modernitzant amb la tribuna coberta, també es van posar seients pel públic, i es va fer la substitució de la terra per gespa artificial, que va ser la darrera gran intervenció en aquest equipament, realitzada durant el 2006. La gespa artificial que ara es canviarà va ser la que es va posar ara fa 16 anys.

Darrera actualització: 05.10.2022 | 16:09