Continuen els treballs de construcció de dos nous passos de vianants a la Carretera de Valls

Dimecres, 25 de gener de 2023 a les 09:05

Contineun els treballs de construcció de dos passos de vianants, necessaris per millorar la seguretat viària de la principal artèria urbana del Nucli Urbà montbuienc, la Carretera de Valls.

Operaris de l’empresa Pavellobsa estan ultimant els treballs, que suposaran una important millora pels vianants a l’hora de creuar la Carretera de Valls. Un dels nous passos estarà ubicat davant l’administració de loteries de Montbui, mentre que l’altre permetrà creuar a l’alçada de l’establiment Peixos Dueñas.

Els nous passos disposaran d’accés mitjançant guals deprimits per a persones amb mobilitat reduïda, així com una illa central d’obra per garantir la protección de cada vianant que realitzi el creuament.

Ambdós passos es senyalitzaran amb pintura viària i senyalització vertical per tal de garantir la seguretat dels vianants en aquest pas. Aquesta actuació tindrà un període d’execució de dos mesos, el cost de les obres és de 47.569’31 euros. La direcció de l’obra va a càrrec d’Enginyeria Lliró Associats.

Darrera actualització: 03.02.2023 | 09:03