Celebrada una nova edició del Mulla't per l'esclerosi múltiple a la Piscina de Montbui

Dijous, 15 de juliol de 2021 a les 00:20

Diumenge passat es va celebrar a la Piscina d’Estiu de Montbui una nova edició del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, jornada de bany solidari a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple, entitat que treballa per combatre la malaltia i per donar suport a les persones afectades i als seus familiars.

Enguany, i com és costum, a l’entrada de la piscina es va habilitar una carpa de l’Associació Esclerosi Múltiple Anoia (AEMA), on es podies adquirir productes de marxandatge. Durant tot el matí va haver animació musical al recinte i a partir de les 11 es va realitzar una doble exhibició de natació sincronitzada a través dels duets de l’Anoia Club Gimnàstic, sota direcció de Meritxell Trilla.

Quan van arribar les 12 del migdia, puntualment, es va realitzar sincronitzadament una capbussada col·lectiva a l’aigua realitzada enguany amb distància (només podien estar juntes les persones del mateix grup bombolla). Aquesta capbussada es va repetir a dos quarts d’una del migdia, de forma extraordinària, per permetre que tothom pogués participar a l’activitat tenint en compte les limitacions d’espai.

Les activitats es van realitzar respectant distàncies i protocols contra la COVID-19. Van organitzar el “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” a la piscina de Montbui la regidoria de Salut de l’Ajuntament montbuienc, amb el suport de la Associació Esclerosi Múltiple Anoia-Fundació Esclerosi Múltiple, l’empresa Nice Moments que gestiona l’equipament esportiu i l’Anoia Club Gimnàstic que, sota la direcció de la tècnica Meritxell Trilla, realitzarà les corresponents exhibicions de natació sincronitzada.

Darrera actualització: 15.07.2021 | 09:02