Celebrada una nova edició de la Festa de la Bicicleta

Dimecres, 10 de maig de 2023

Diumenge passat al matí-migdia es va dur a terme una nova edició de la Festa de la Bicicleta, activitat lúdica que va comptar amb la participació de més d'un centenar de persones.

Enguany, com és tradició, els participants es van concentrar a Montmercat, van completar un circuit urbà en bicicleta, que es va haver de modificar tenint en compte la presència de pluja intermitent durant el recorregut. Malgrat l'adversitat meteorològica, l'activitat es va poder desenvolupar sense incidències.

Cal dir que es van lliurar premis als participants de més edat (Juan Miguel), menys edat (Francisco Pérez), a la bicicleta més antiga (premi per a Andrés Casas) i a la més ben decorada (Lucía Moreno).

D'igual manera es van lliurar premis a les entitats que van aportar més participació. El primer premi va correspondre a l'AMPA Escola Antoni Gaudí i el segon premi a l'AMPA Escola García Lorca.

Van dur a terme el lliurament de premis l'Alcalde Jesús Miguel Juárez, la regidora de Cultura Sara Bergantiño, i el regidor d'Esports i Joventut Joel Serrano, qui va conduir també aquest lliurament. En acabar es va realitzar el tradicional sorteig de bicicletes entre els/les participants.

L’activitat va ser organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament, i va incloure la celebració d’un petit circuit habilitat pels més menuts, en el mateix espai de Montmercat.

Darrera actualització: 10.05.2023 | 16:48