Avancen a bon ritme les obres de millora de la rotonda que enllaça el carrer del Pont amb el Bulevard

Dijous, 8 de desembre de 2022 a les 00:00

Avancen a bon ritme els treballs de millora de la rotonda-enllaç ubicada entre el carrer del Pont i el Bulevard montbuienc, a la zona sud del Nucli Urbà. Aquesta actuació, que hauria d’estar finalitzada abans de festes, suposarà una important millora en un punt bastant conflictiu per a la circulació de vehicles. La cruïlla entre el carrer del Pont i el Bulevard, fins ara incloïa una rotonda de reduïdes dimensions, i que complicava determinades maniobres de vehicles de gran llargària.

Les obres estan actualment en una fase força avançada, i les incidències pels conductors i conductores han estat mínimes.

Cal remarcar que els conductors de vehicles privats han hagut d’anar adaptant els seus hàbits, evitant en la mesura del que és possible el pas per aquest punt, tenint en compte que durant la major part de la jornada, entre les 8 del matí i les 18.30 hores, es dona pas alternatiu en un i altre sentit de la marxa (el pas està regulat per personal d’obra en el tronc de la Carretera de Valls).

Fins el final d’aquesta obra està prohibit el pas de camions i vehicles de pes superior a 3’5 tones pel carrer del Pont, venint des del carrer La Mercè en direcció a la carretera de Valls (desviament obligatori de turismes pel carrer Sant Jordi). També està prohibit el pas de camions i vehicles de pes superior a 3’5 tones pel carrer del Pont, des del Pont de la Palanca en direcció a la carretera de Valls (desviament de turismes pel carrer Can Passanals).

El tram de via del carrer del Pont entre el Carrer Sant Jordi i la Carretera de Valls està tancat a la circulació, excepte per a casos d’accés o sortida de veïns al/del seu gual. La sortida del gual s’ha de realitzar en contra direcció fins al carrer Sant Jordi. Per aquest fet, des de la Policia Local de Montbui preguen màxima precaució als veïns i veïnes a l’hora de maniobrar. I es recomana, en la mesura que sigui possible, l’ús del vehicle privat.

Val a dir que també s’han fet efectives les afectacions pel que fa als autobusos del transport públic. Així, estan provisionalment fora de servei les parades del carrer del Pont, 6 i la que està ubicada al carrer del Pont, 62. S’ha habilitat una senyalització provisional de parada de bus al carrer La Mercè (zona Plaça Manuel Rosales). El recorregut alternatiu de l’autobus es fa pel carrer Santa Margarida, en direcció a la carretera de Valls.

Des de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui es torna a recomanar als veïns i veïnes que respectin les indicacions i que planifiquin les seves rutes i moviments per evitar en la mesura del que sigui possible aquestes zones.

Darrera actualització: 09.12.2022 | 10:22