Aquest proper cap de setmana Montbui aposta fort per les Jornades Europees del Patrimoni

Dimecres, 5 d'octubre de 2022 a les 15:50

Aquest proper cap de setmana es durà a terme per tot Catalunya una nova edició de les Jornades Europees del Patrimoni, amb les quals es vol posar en valor el patrimoni del territori i donar-lo a conèixer a la ciutadania.

A Montbui en aquesta ocasió es duran a terme diferents activitats, totes amb la intenció de divulgar i posar en valor el patrimoni del municipi.

La primera de les activitats que es farà la portaran a terme els alumnes de l’escola Montbou. Divendres a partir de les 3 de la tarda faran una gymkana turística pel Nucli Antic del municipi. Descobriran així una ruta plena de sorpreses.

L’endemà dissabte a partir de les sis de la tarda, s’organitzarà la visita guiada amb el títol “El Montbui industrial”. El lloc de trobada és la Plaça de l’Ajuntament. Precisament tot l’entorn format per l’actual ajuntament i el CCC La Vinícola seran alguns dels elements que es comentaran en aquesta visita, tenint en compte que són edificis amb gran valor patrimonial i amb passat industrial.

També dissabte, però a partir de les sis de la tarda, s’organitzarà un Concert al Castell de La Tossa amb motiu d’aquestes Jornades del Patrimoni. Concert gratuït i obert a tothom.

I l’endempa diumenge entre dos quarts d’onze i les dues de la tarda tothom que vulgui podrà acudir i gaudir d’una Jornada de Portes Obertes a La Tossa.

Les diferents activitats de les Jornades Europees del Patrimoni van a càrrec de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament montbuienc i de la Fundació La Tossa.

Darrera actualització: 05.10.2022 | 17:08

Imatges