Aquest diumenge, segona edició de la Transconca, marxa solidària i pedalada per les malalties minoritàries

Divendres, 24 de febrer de 2023 a les 03:00

Aquest proper diumenge a partir de dos quarts de 10 del matí es celebrarà la Transconca 2023, la marxa i pedalada solidària a favor de les malalties minoritàries. Santa Margarida de Montbui serà un dels diferents punts de sortida que podran triar els participants. La sortida es donarà des de la petita placeta del carrer Can Passanals i des d’aquí completaran un recorregut de gairebé onze quilòmetres fins a La Pobla de Claramunt.

La via montbuienca serà una de les que formen aquesta marxa solidària: hi haurà sortides també des d’Igualada, Jorba, Vilanova del Camí, Òdena i Castellolí, i arribada tots junts a La Pobla de Claramunt.

L’objectiu dels/les participants és completar un gran dia solidari recolzant a les persones afectades per les malalties minoritàries. Aquesta es la segona edició i es fa el diumenge 26 de febrer ja que és el dia més proper al dia Mundial de les malalties minoritàries o rares del 2023.

Durant els recorreguts hi haurà avituallaments i a l’arribada s’oferirà als participants una botifarrada (amb opció a hamburguesa vegana), en un ambient festiu.

Les inscripcions, a un preu de 4 euros, es poden formalitzar a https://inscriu.me/ca/transconca-2023.

Organitzen la Transconca 2023 l’Ajuntament de La Pobla de Claramunt i MPS - Lisosomals amb el suport de la resta d'ajuntaments de la Conca d'Òdena.

Darrera actualització: 24.02.2023 | 10:01