Aquest dissabte s'inaugura la nova Plaça Finisterre

Divendres, 24 de març de 2023 a les 00:00

Aquest proper dissabte, a partir de les 12 del migdia, tindrà lloc l’acte d’inauguració oficial de la nova Plaça de Finisterre. Aquesta obra, realitzada durant els darrers mesos, ha permès millorar notablement una de les zones d'esbarjo d'aquest barri montbuienc.

L’actuació ha permès remodelar l’espai de lleure que es troba més aprop del pont de la Palanca. S'ha actuat sobre una superfície total de 790 metres quadrats. També s'ha reurbanitzat completament la plaça, on s'han ubicat uns nous jocs infantils.

Igualment, s'ha mantingut una zona d'estada, lligada al mural de la font executat al mur de l'edifici adjacent al costat oest, amb mobiliari nou.

S'ha creat una nova zona de mirador cap al riu Anoia, d'aproximadament 250 metres quadrats, i s'ha fet una nova pavimentació de l'espai i una millora important en la jardineria. També s'han construït noves xarxes de rec, enllumenat i drenatge.

La inversió realitzada en aquesta actuació ha estat de 278.784 euros, dels quals 240.000 són subvencionats a través de la Diputació de Barcelona a través del Pla General d'Inversions 2020-2023.

Les obres han anat a càrrec de l'empresa Ingeniería Constructora Manresana SL. i el projecte i la direcció d'obres l'ha dut a terme d'Enginyeria Vall.

L’acte protocolari d'inauguració inclourà animació infantil i participació de la Colla Gegantera "El Xaragall".

Darrera actualització: 24.03.2023 | 08:14