Aquest dissabte es realitzarà la 12ª Trobada de Clàssics de Montbui

Dijous, 16 de maig de 2024

Aquest pròxim torna a Montbui una de les fites més esperades pels aficionats dels cotxes i motos clàssiques de l’Anoia: la 12a Trobada de Clàssics de Montbui. Una vuitantena de persones, amb els seus respectius vehicles, han confirmat a hores d’ara la seva assistència a un certamen que s’ha consolidat dins del calendari de trobades de vehicles clàssics.

L’activitat es realitzarà al carrer Almeria de Vista Alegre entre les 9 i les 14 hores. Com ha succeït a les darreres dues edicions, la Trobada de Clàssics estarà organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de Montbui. El punt central de l’acte estarà ubicat en el tram comprès entre la rotonda de la Ronda Anoia i el passeig Espanya. 

De bon matí aniran arribant els vehicles a la concentració, i s’estacionaran al carrer Almeria. A les 10 del matí es farà l’acte oficial de presentació i explicació de la ruta per la zona Sud de l’Anoia que realitzaran els/les participants. Un cop realitzin el recorregut i tornin al punt de sortida, des de l’organització es lliurarà un detall als primers 100 participants, un diploma de participació i es farà un sorteig entre els participants patrocinat per Moto Club Igualada.

Pel que respecta a les afectacions viàries, des de la Policia Local de Santa Margarida de Montbui recorden que a partir de les 6 i fins les 14 hores es prohibirà l’estacionament al Passeig Almeria i a una part del carrer Còrdova. A partir de les 7.30 hores es tallarà el Passeig Almeria, i no es permetrà la sortida dels guals, excepte casos excepcionals. Està previst que es restableixi la normalitat de la circulació a partir de les 14 hores.

Aquesta activitat és organitzada per l'Ajuntament Santa Margarida de Montbui, la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de Moto Club Igualada.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través de l’enllaç https://tuit.cat/6NirS

Per a més informació podeu trucar al 93 803 47 35 o bé a través del correu electrònic a montbui.cotxes@hotmail.com

Darrera actualització: 16.05.2024 | 09:40