Afectacions al trànsit amb motiu del Rec Stores

Divendres, 10 de maig de 2024

Entre el dimecres 8 i el dissabte 11 de maig, amb motiu de la celebració del Rec Stores es talla l'accés des de la Carretera de Valls al carrer del Pont per la rotonda petita, obligant als vehicles a circular en direcció a Igualada per la carretera de Valls entre les 9.30 i les 21 hores.

Els vehicles que puguin accedir-hi per altres vies s'hauran de desviar per la Travessia del Pont, direcció carretera de Valls, excepte per als veïns i veïnes afectats i amb guals.

Estarà tallat el carrer Òdena amb el carrer del Pont per evitar estacionaments diferents dels usuaris normals de la via.

Es senyalitza l'entrada del Pi pel carrer Extremadura amb limitació a usuaris de zona veïnal durant totes les jornades i de forma continuada fins al proper dissabte a la nit.

L'accés des d'Igualada pel Pont de la Palanca a Montbui està tancat, i obliga a tots els usuaris a entrar a Montbui pel pont del Passeig Almeria (Vistalegre).

La Policia Local recomana als veïns i veïnes de Santa Margarida de Montbui minimitzar durant aquests dies l'ús del vehicle particular, i utilitzar altres vies de transport alternatiu.

Darrera actualització: 10.05.2024 | 14:47