A punt de començar el projecte de perllongació del carrer Sant Jaume en el carrer La Tossa

Dilluns, 1 d’octubre de 2018

Si es compleixen els terminis previstos, a principis de la setmana que ve podrien començar els treballs d’enderroc dels dos edificis ubicats al carrer La Tossa i que han d’anar a terra per poder-se executar, posteriorment, el projecte de perllongació del carrer Sant Jaume en el carrer La Tossa. Aquest projecte suposarà, de fet, la seva unió, superant un dels “obstacles urbanístics” que convertien aquesta zona en un cul de de sac fins ara.

Un cop finalitzat el projecte, després de l’enderrocament dels edificis ubicats al carrer La Tossa 26-28 i de la urbanització de la zona, els vianants i els vehicles podran circular entre ambdós carrers, aconseguint així obrir un accés directe des del carrer Sant Jaume cap a l’important eix viari de La Mercè (fins ara únicament es podia accedir directament a la carretera de Valls/boulevard).

Durant els darrers dies s’han començat a realitzar els treballs previs i necessaris per procedir a l’enderroc dels dos edificis en qüestió. Un cop es solventin les qüestions administratives i tècniques pertinents es procedirà a l’enderroc, i, posteriorment, i durant uns tres mesos es procedirà a l’execució completa de l’obra, amb l’obertura del vial, l’excavació de rases per fer la nova instal·lació elèctrica, la reposició de paviments i voreres, es canviaran les lluminàries (amb noves columnes d’il·luminació), es construiran jardineres i es farà una petita zona lúdica, amb aparcament per a vehicles. També, com a conseqüència d’aquest projecte, es disposarà d’un petit espai (solar), de propietat municipal.

L’actuació és una de les més ambicioses a nivell urbanístic que es duran a terme al Nucli Urbà montbuienc, i permetrà millorar l’accessibilitat en un dels punts del municipi que tenen una major densitat de població.

Durant els mesos d’obres és previst que hi hagi afectacions de trànsit puntuals. Des de l’Ajuntament de Montbui s’informarà als veïns de les possibles restriccions a través de la secció d’avisos de la pàgina web www.montbui.cat.

Darrera actualització: 3.10.2018 | 16:27