74 vehicles van prendre part en una exitosa onzena Trobada de Clàssics de Montbui

Dimecres, 17 de maig de 2023 a les 16:10

74 vehicles (entre cotxes i motocicletes) van prendre part diumenge passat a l’onzena edició de la Trobada de Clàssics de Montbui, certamen organitzat per l’Ajuntament montbuienc a través de la regidoria de Promoció Econòmica, i que va tenir la col·laboració de Moto Club Igualada.

L’activitat es va celebrar per segon any consecutiu al Passeig Almeria del montbuienc barri Vistalegre, que es va omplir d’activitat festiva amb la concentració dels vehicles, ubicats a banda i banda del carrer, en bateria, per a gaudi dels afeccionats als vehicles clàssics del motor. Els bars de la zona van col·laborar en aquesta iniciativa, essent el punt de trobada de molts dels participants, que són habituals en aquestes concentracions de vehicles.

 Els/les participants recollien les seves credencials com a participants en una petita carpa habilitada per l’organització, des d’on el regidor de Promoció Econòmica montbuienc Jordi Bòria Taixé va fer la presentació de l’activitat pels volts de dos quarts d’onze del matí. Bòria va recordar a tots els/les participants que es tractava d’una activitat, que farien un recorregut circular entre Montbui-La Pobla de Claramunt-Carme-Orpí-Santa Maria de Miralles i novament retorn a cap al montbuienc Passeig Almeria.

Pocs minuts abans de les 11 del matí sortien els vehicles clàssics per realitzar aquesta ruta, d’una hora aproximada de durada, per la zona sud de l’Anoia. El trajecte es va desenvolupar sense incidències i a les 12 van tornar a fer acte de presència els vehicles participants. La matinal va finalitzar amb el lliurament de les diplomes de participació, un obsequi sostenible i també amb un sorteig de dues entrades per acudir al Saló de l’Automòbil de Barcelona entre els/les participants.

Des de l’organització es vol agrair la col·laboració de totes les persones i serveis municipals que van fer possible l’activitat, així com, especialment, la implicació de Moto Club Igualada, i les seves persones voluntàries, que van contribuir a fer que l’activitat es desenvolupés de la millor manera possible.

Darrera actualització: 17.05.2023 | 16:15