“Reciclacultura”, fins al 30 d’abril, a la Biblioteca Mont-Àgora

Divendres, 26 d’abril de 2024

La Biblioteca Mont-Àgora torna a participar enguany de la iniciativa solidària “Reciclacultura: El teu llibre pot ser part d’una història”. Entre els dies 3 i 30 d’abril tothom que ho desitgi podrà col·laborar amb aquesta iniciativa adquirint llibres de segona mà a un preu simbòlic.

Els diners recaptats es destinaran al programa #ReciclaCultura de la Fundació Servei Solidari per donar oportunitats educatives a infants i joves en situació de vulnerabilitat.

La iniciativa de la Fundació Servei ajuda a persones en risc d’exclusió o nouvinguts a realitzar cursos de formació bàsica per alfabetitzar-se o aprendre el castellà i el català gràcies als diners recollits amb la donació i posterior venda de llibres. Als últims anys ha donat servei a molts refugiats que han arribat a Catalunya fugint de conflictes o de situacions econòmiques molt difícils.

El concepte principal que es trasllada als participants és que els llibres fan possible que persones en risc d’exclusió social puguin aprendre la nostra llengua com a primer pas per a la seva inclusió.

 

Exposició de sabons artístics al #SectorLector de la Biblioteca

Fins al dia 17 de maig es pot veure a l’espai #SectorLector de la Biblioteca Mont-Àgora una mostra de sabons artístics artesanals a càrrec de Nita Art. L’exposició es complementa amb peces de macramé de la mateixa artista.

Darrera actualització: 26.04.2024 | 15:02